Orman'dan G.Saray'a: Allah'ın da hesabı var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derbi maçın stadı konusunda G.Saray'a tepki gösterdi.

Orman'dan G.Saray'a:  Allah'ın da hesabı var
Orman'dan G.Saray'a: Allah'ın da hesabı var
GİRİŞ 16.12.2014 00:16 GÜNCELLEME 16.12.2014 00:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın stadı konusunda, sarı kırmızılı cepheden gelen son açıklamayla ilgili, "Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" dedi.

Hilton Bosphorus İstanbulda düzenlenen bir ödül töreninden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Orman, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst'ün Konya'da oynamak istemediklerine yönelik açıklamasının anımsatılması üzerine, sarı kırmızılı yöneticinin açıklamalarına üzüldüğünü belirtti.

Beşiktaş Başkanı Orman, "İkinci başkanım Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış. Bence yerine oturmuş bir açıklama. Önceki açıklamaları görünce açıkçası hoşuma gitmişti. Sporda dostuz, böyle mesajların olması hoş bir şeydi, sonradan Ali Dürüst'ün bir açıklaması oldu, onu dinledim, üzüldüm. Konu maçın Konya'da oynanıp oynanmaması değil, hesaplar yapılıyor. Bunu camia üyeleri, Galatasaray taraftarları için söylemiyorum ama yöneticiler açısından için söyleyebilirim. Yakışmadı. Bir hesaplar yapılıyor da Allah'ın da bir hesabı var" ifadesini kullandı.

- "Liverpool zor oldu ama fark etmez"-

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımıyla eşleşmelerini de değerlendiren Orman, zor bir kura çektiklerini ifade etti.

Son 32 takımın yer aldığı 2. tur maçlarına daha çok süre olduğunu, bir iki transfer düşündüklerini anlatan Orman, şunları söyledi:

"Bizim koyduğumuz vizyonu zaten ilk günden beri açıklıyorum: Beşiktaş Avrupa'da bir kupa kaldırmak istiyor, kaldırması lazım, buna layık bir kulüp. İlk 32 içinde Liverpool'un çıkması biraz zor oldu ama fark etmez, önümüze bakacağız, oynayacağız, daha çok süre var, devre arası var, hazırlık kampı var, inşallah yapmak istediğimiz bir iki transferimiz var. Bakacağız."

Şampiyonlar Ligi'nden gelen bir takımla eşleşmelerinin şans mı şanssızlık mı olduğunu maçları oynadıklarında göreceklerini kaydeden Orman, "O gün itibarıyla takımın durumu, sakatlıkların durumu, karşı takımın durumu ne olacak? Belli değil. Biraz önümüzdeki süreci görelim, şans mı şanssızlık mı o zaman görürüz" dedi.

Eşleşmenin ardından 8-0'lık yenilgi anımsatılarak yapılan, "İntikam ve rövanş zamanı" değerlendirmelerinin takım üzerinde bir baskıya neden olup olmayacağı sorularına ise siyah beyazlı kulübün başkanı, "Yaklaşık iki aylık süre var. Daha çok erken bunları konuşmak açısından. Beşiktaş tabii ki kazanmak ve tur atlamak için oynayacaktır. Böyle sonuçlarla Beşiktaş'ın bir daha muhatap olmayacağını tahmin ediyorum" cevabını verdi.

- Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı-

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptıkları yarışla ilgili bir soru üzerine de Orman, şunları kaydetti:

"Artık lig ısınmaya başladı. Önümüzde 3 maç sonra, bir maç eksikle devreyi bitireceğiz. Rakiplerimiz kazanıyor. Biz de kazanıyoruz. Rekabet kızışmaya başlayacak. Hayırlısı olsun, hedefimiz belli. İki rakibimize bakacak olursak en olumsuzluklarla yaşayan biziz. Statta oynamayla alakalı sıkıntılar yaşıyoruz. Hamdolsun iyi yönettiğimizi, futbolcularımızın inanılmaz mücadele ettiğini düşünüyorum. Şu anda da Avrupa'da da iki rakibimize göre tek biz temsil ediyoruz. İnşallah iyi olacak."

YORUMLAR 7
  • lüzumsuz. 9 yıl önce Şikayet Et
    F.Bahçe de G.Saray da stadlarını yaparken sıkıntılar çektiler, G.Saray olimpiyat ta büyük sıkıntı yaşadı, F.Bahçe stad inşaatı yapılırken maçlar oynadı sesleri çıkmadı ama ne hikmetse Beşiktaş her konuda ağlama sızlama şikayet değişik polemikler luzumsuz konuşmalar, konya da ankara da başakşehir de şurada burada işin ne istanbul takımısın stadın bitene kadar olimpiyata sabret..
    Cevapla
  • buyuk BESIKTAS 9 yıl önce Şikayet Et
    1.stadinizi devlet yapti 2.4 yiyip aglayanlarda sizsiniz.
    Cevapla
  • Karakartal 9 yıl önce Şikayet Et
    Gsyi korku sardı adam olun trabzon gibi ama her halükarda yeneceğiz sizi olimpiyatta olsa
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki gs liler öyle bi açıklama yaptı şimdi karakartallar 77 bin kişiyle gelecek olimpiyata livevpool gibi sizinle de bi hesabımız var :)
    Cevapla
  • orman kıvırma 9 yıl önce Şikayet Et
    panik sardı tabi başladın lafı kıvırmaya, olimpiyat senin stadın değil mi ? sen istanbul takımı değilmisin, konya ya fazla heveslenme 5 yersin sonra
    Cevapla
  • korfezli 9 yıl önce Şikayet Et
    sızmı 5 atıcaksınız neyse macdan sonra senı burda gormek ısterım bır kac sozum olucak sana..
    Cevapla
  • esas kıvıran 9 yıl önce Şikayet Et
    bir hafta önce yaptığı açıklamanın tam tersini yapan gs olmasın sakın! lügatte buna döneklik deniyor heralde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle