Zirvenin sahibi Kartal!

Beşiktaş, Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkardı ve zirvedeki yerini korumayı başardı.

Zirvenin sahibi Kartal!
Zirvenin sahibi Kartal!
GİRİŞ 15.12.2014 00:25 GÜNCELLEME 15.12.2014 01:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

STSL Süleyman Seba Sezonu'nun 13. haftasında Gaziantep deplasmanına 6 oyuncusundan yoksun giden Beşiktaş, üç puanı Oğuzhan Özyakup'un tek golüyle aldı.

Beşiktaş, bu sezon şampiyon olduğu 2009-10 sezonundan sonra ilk kez 5 maç üst üste galibiyet serisi yakaladı.

-----------------------------------------------------------

Gaziantepspor: 0 - Beşiktaş: 1

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Çağatay Şahan, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu

Gazianteppor: Karcemarskas, Elyasa Süme, Şenol Can, Erdem Şen, Arokoyo (Dk.72 Costly), Oğulcan Çağlayan (Dk. 77 İbrahim Akın), Mustafa Durak (Dk. 64 Serhan Yılmaz), Gökhan Süzen, Chico, Barış Yardımcı, Chibuike

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Atınç Nukan, Motta (Dk.65 İsmail Köybaşı), Hutchinson, Sosa, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup (Dk. 64 Kerim Koyunlu), Olcay Şahan (Dk.77 Necip Uysal), Cenk Tosun

Gol: Dk. 64 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 27 Chico, Dk. 38 Elyasa Süme, Dk. 63. Chibuike, Dk. 79 Erdem Şen (Gaziantepspor), Dk. 40 Serdar Kurtuluş, Dk. 80 Atınç Nukan, Dk. 85 Sosa, Dk. 90 Tolga Zengin (Beşiktaş)

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada Chico'nun ceza sahası önünden yaptığı vuruşta, savunmaya çarparak yükselen topu kaleci Tolga Zengin kontrol etti.

20. dakikada Barış Yardımcı'nın ortasında Oğulcan Çağlayan'ın indirdiği topa, Chibuike vurmakta geç kalınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

36. dakikada Cenk Tosun'un indirdiği topu Gökhan Töre, Motta'ya aktardı. Brezilyalı futbolcunun sert şutunda top kalecide kaldı.

39. dakikada Chibuike, Beşiktaş ceza sahası önüne kadar getirdiği topu Mustafa Durak'a verdi. Bu futbolcunun şutunda top yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.

47. dakikada Olcay Şahan'ın yerden pasını alan Cenk Tosun'un şutunda, Karcemarskas, son anda topu kontrol etti.

49. dakikada Chico, Beşiktaş ceza sahasındaki Mustafa Durak'a pas verdi. Mustafa, kaleyi çaprazdan yokladı ancak meşin yuvarlak kalecide kaldı.

53. dakikada Gökhan Töre, topu Gaziantepspor ceza yayı önündeki Oğuzhan Özyakup'a aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda, top yandan auta çıktı.

64. dakikada Beşiktaş aradığı golü Oğuzhan Özyakup ile buldu. Oğuzhan'ın pasıyla topla buluşan Cenk Tosun'un vuruşunda, meşin yuvarlak Karcemarskas'tan döndü. Pozisyonun devamında Oğuzhan, altıpas içinde topu Gaziantepspor ağlarına gönderdi: 0-1

68. dakikada Atınç Nukan'ın pasına hareketlenen Kerim Koyunlu, topu Cenk Tosun'a aktardı. Müsait pozisyondaki Cenk'in şutunda Karcemarskas, gole izin vermedi.

90. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında ceza sahasına giren Gökhan Töre'nin rakibini çalımladıktan sonra yaptığı vuruşta, top üst direğe çarptı.

Karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazandı.

YORUMLAR 14
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    noldu mustafa, hakem 5. dk.da ofsayttan gol mü attırdı? rakibin direncini haksız fauller ve sarı kartlarla mı durdurdu? bunlar sadece gs ve fb için oluyor, o yüzden yanlış maça yorum yapmışsın. bence sen maçı bile izlemedin. maçı izlemeden tek pozisyon üzerinden ahkam kesiyorsun. bu pozisyonda hakem görmediği için çalmadı, ama iş fb ve gs olunca gördüklerini çalmıyor. işte sorun burada. ama sen bunu anlayamayacak kadar körsün.
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'den sonra hakemler de Gökhan Töre'yi kazanmaya çalışıyor galiba.
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlerle Beşiktaş daha çooook maç kazanır. Gökhan'ın kırmızı kart görmesi için herhalde rakibini öldürmesi lazımdı.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayatım boyunca hep Fenerbahçe düşmanı olmuştum. Ancak çok pişmanım. Siz Galatasaraylılar ne kadar itici bir kitlesiniz. Fenerbahçeli hiç değilse; doğruya doğru, yanlışa yanış der. Yöneticileriniz bile öyle. Biz, Türkiye'den farklıyız demişti biri de.
    Cevapla
  • kırmızı kart 9 yıl önce Şikayet Et
    gökhan törenin dirseği kırmızı kart ve hakemler görmezden geldi. Resmen çaktı indirdi herifi topsuz alanda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle