Başkan ve Demba sabah namazı sonrası görüntülendi

Fikret Orman, sabah namazı için gittiği Yahya Efendi Dergahı'na bu kez Demba Ba'yı da götürdü.

Başkan ve Demba sabah namazı sonrası görüntülendi
Başkan ve Demba sabah namazı sonrası görüntülendi
GİRİŞ 13.12.2014 03:10 GÜNCELLEME 13.12.2014 03:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kısa sürede Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen ve attığı gollerden sonra secdeye varan Demba Ba Beşiktaş Kulübü'nde önemli bir yeri olan Yahya Efendi Dergahı'na sabah namazı için gitti.


BOL BOL DUA ETTİLER

2.5 yıldır Fikret Orman'ın cuma günleri arkadaşlarıyla gittiği Yahya Efendi Dergahı'na Demba Ba da çağrıldı. Uzun süre içerde kalan ikili bol bol dua edip ibadetlerini yerine getirdi.

Demba Ba, İstanbul'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek "İstanbul'da huzur buldum. Hem sosyal hayatım hem de dini vecibelerimi yerine getirmek için çok uygun bir yer. İngiltere'de bu kadar yoğun yaşayamıyordum" diye konuştu.

''ALLAH BEŞİKTAŞ'I NAZARLARDAN SAKLASIN''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dualarında önceliği nazara ve sakatlıklara verdi. Orman, "Beşiktaş iyi oynadıkça çok sakatlıklar oldu. Her şeyden önce insan sağlığı. Mustafa'nın durumu bizi çok etkiledi. Hem Mustafa hem de Beşiktaş için dua ettim. Allah Beşiktaş'ı nazarlardan saklasın. Önce sağlık arkası gelir. Beşiktaş üç cephede lider. İnşallah böyle devam ederiz. Allah bu günleri görmeyi bize nasip etti, şampiyonluk görmeyi de nasip etsin. UEFA'da da şampiyonluk hedefliyoruz" dedi. 

YAHYA EFENDİ DERGAHI'NIN BEŞİKTAŞ İÇİN ÖNEMİ

Asırlardır, 'Yolculukta kazalardan, belalardan koruduğuna'' inandıkları Yahya Efendi, duaya gelen gemicilerin, yolcuların ziyaret ettiği bir türbe oldu. Ancak bir asırdan fazla Beşiktaşlılar için burayı önemli kılan tek unsur Yahya Efendi'nin türbesi olması değil. Beşiktaş Futbol Şube kurucusu Şeref Bey'in mezarı da burada bulunuyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 20
  • Beşiktaşlıyız..... 9 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı olmaktan gel de gurur duyma !!!!
    Cevapla
  • ersin 9 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşlı olduğum için tekrar gurur duydum.bu zor günlerde elini taşın altına koyan başkanımız Fikret orman ' ın ALLAH yardımcısı olsun dualar la yanındayız başkanım
    Cevapla
  • Duayen 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Aziz Yıldırım'ın yerine de böyle bir başkan nasip etsin. Bizim dıngıl da statta gezicilere cumhurbaşkanı sövdürmeye devam etsin. Soğudum iyice bu ekipten.
    Cevapla
  • Selahaddin Kazez 9 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah gelecek nesillere böyle örnek olunur .tam kadro görmek duasıyla .....
    Cevapla
  • beşiktaş 9 yıl önce Şikayet Et
    şu resmi görünce inşaallah şampiyon olursunuz diyorum.keşke bizimkileri de böyle görsek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle