Beşiktaş İngiliz basınında! "Gülünç"

UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan Beşiktaş-Tottenham Hotspur maçı İngiliz basınında da yer buldu.

Beşiktaş İngiliz basınında! "Gülünç"
Beşiktaş İngiliz basınında! "Gülünç"
GİRİŞ 12.12.2014 14:45 GÜNCELLEME 12.12.2014 14:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maç için "Önce elektrikler gitti, sonra Tottenham'ın umutları söndü" yorumunu yapan Guardian gazetesi, evsahibi ekibin Cenk Tosun'un galibiyetiyle zafer kazandığını kaydetti.

Beşiktaş ile gruptaki son maçına çıkmadan önce Londra temsilcisinin geçen ay Partizan'ı ağırladığı karşılaşmada sahaya üç kez taraftar girmesi nedeniyle UEFA'dan para cezası aldığının hatırlatıldığı haberde, Arjantinli menajer Mauricio Pochettino'nun elektrik kesintisinden dolayı iki kez maçın durması için yaptığı "gülünç" değerlendirmesine yer verildi.

Elektrik kesintileriyle ilgili 20 fotoğrafı internet sitesinde paylaşan Daily Mail, "Cenk Tosun golüyle stadı aydınlatırken, Pochettino'nun tarafı parlayamadı" başlığını kullandı. Gazete, grubu ikinci sırada tamamlayan Tottenham Hotspur'un UEFA Avrupa Ligi'nde eski menajeri Andre Villas-Boas'ın çalıştırdığı Zenit ile karşılaşabileceğini kaydetti.

Kesintiler nedeniyle oyuncuların iki kez soyunma odasına gitmek zorunda kaldığını aktaran Independent gazetesi, "İlk kesinti oldukça eğlenceliydi. Taraftarlar cep telefonlarındaki ışıkları kullandı ve stat hoparlöründen yüksek sesle müzik çalındı. İkinci kesinti biraz daha kısaydı. Oyuncular sahada bir süre bekledi ancak sonra içeri girmek zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

Menajar Pochettino'nun sonuç için "hayal kırıklığı" değerlendirmesinde bulunduğunu belirten gazete, Arjantinli teknik adamın kesintiler için de mazeret kabul edilemeyeceğini söylediğini aktardı.

The Times gazetesi, "Bozuk ışıkların durdurduğu maçta Pochettino için mazeret yoktu" yorumunu yaparken, Daily Telegraph gazetesi de "Beşiktaş grupta ilk sırayı kaparken Tottenham için karanlık bir geceydi" başlığını kullandı.

YORUMLAR 1
  • Mersinli 9 yıl önce Şikayet Et
    Buradan yetkililere sesleniyorum; bu tür elektrik kesintisi uzun süredir Olimpiyat Stadı yakınındaki Kayaşehir bölgesinde devam etmektedir. Artık bu kesintilere bir son verilmesini istiyoruz.
    Cevapla