Nouma: Camiye götürmesini çok isterim

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, "Ben taraftarı diskoya götüremedim ama Demba Ba'nın onları camiye götürmesini çok isterim" dedi.

Nouma: Camiye götürmesini çok isterim
Nouma: Camiye götürmesini çok isterim
GİRİŞ 03.12.2014 12:02 GÜNCELLEME 03.12.2014 12:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş taraftarının bir dönem büyük bir tutku ile bağlandığı oyunculardan biri olan Fransız eski futbolcu Nouma, eski takımı ve Demba Ba'nın performanısını değerlendirdi.

Senagalli yıldız futbolcu Demba Ba'yı büyük bir dikkatle takip ettiğini ifade eden Nouma, yıllarca Beşiktaş tribünlerinin dilinden düşmeyen "Pascal bizi diskoya götür" tezahüratının yerine artık tribünlerden "Demba Ba bizi cumaya götür" sloganının aldığını belirterek, "Beşiktaş taraftarı çok yaratıcı. Bu tezahüratlar benim çok hoşuma gidiyor. Ben taraftarı diskoya götüremedim ama Demba Ba'nın onları camiye götürmesini çok isterim" diye konuştu.

Nouma, Demba Ba'nın son yıllarda Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvet olduğunu kaydederek, "Son vuruşları mükemmel, pozisyonlarda nerede duracağını çok iyi biliyor. Sosa'nın performansı kendisine daha fazla rahatlık veriyor. Chelsea su anki performansını kestirebilseydi böyle bir oyuncuyu satar mıydı merak ediyorum. Beşiktaş nokta atışı yaptı diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Demba Ba'nın sakatlık haricinde ligde önünde bir engelin olmadığını belirten Nouma, "İnşallah sakatlık yaşamaz, sakatlık haricinde önünde bir engel yok. Bu senenin en çok konuşulan ismi o olacak. Böyle giderse gol krallığında rakibi olmaz. Demba Ba gibi bir oyuncunun taraftarı olduğum takımda oynaması bana ayrı bir heyecan veriyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Zikri DUMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu bizim Müslümanım deyip-de maçlarda her türlü pisliği yapanlar ondan biraz akil alsalar ne kadar iyi olur.Bir Trabzon sevdalısı olarak Dem BA Ba 'yı çok seviyorum. Türkiye'ye gelmiş en iyi futbolcu.
    Cevapla
  • ikinizinde yeri başka 9 yıl önce Şikayet Et
    nouma adamsın adam.senin şu harbiliğin, içtenliğin çok az insanda olur.demba BA yı da çok seviyoruz.demba ba ya bağlı kalmayalı cami namaz konusunda tez davranalım hemen başlayalım namaza.demba be gibi profosyonel edepli yetenekli bir futbolcu özlemi vardı saolsun bu boşluğu doldurdu.
    Cevapla
  • Adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kondisyon gücü yetmez, İman gücü de lazım, Oda onda zaten var...
    Cevapla
  • BİLAL 9 yıl önce Şikayet Et
    seni de unutmadık başkan , ba ile camiye , seninle diskoya gitmeye hazırız ;)
    Cevapla