Sosa: G.Saray ve F.Bahçe, Real ile Barça gibi

G.Saray ve F.Bahçe'yi Real ile Barcelona'ya benzeten Sosa, Beşiktaş'ın ise Atletico Madrid gibi bu iki devi ekarte edebileceğini söyledi.

Sosa: G.Saray ve F.Bahçe, Real ile Barça gibi
Sosa: G.Saray ve F.Bahçe, Real ile Barça gibi
GİRİŞ 29.11.2014 09:33 GÜNCELLEME 29.11.2014 09:33
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın formda ismi Sosa, İspanya'nın As gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılara Metalist Kharkiv'den gelen, geçen yıl da Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Arjantinli futbolcu,Türkiye Ligi ile La Liga arasında ilginç bir benzerlik kurdu. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Barcelona ileReal Madrid'e benzettti, Beşiktaş'ın da İspanya'daki Atletico'ya denk geldiğini dile getirdi.

La Liga'da geçen yıl şampiyon olan Atletico Madrid'in bu yıl bir nebze geride kaldığına dikkat çeken siyah-beyazlı oyuncu, "Umarım Atletico Madrid bu yıl da şampiyonluk mücadelesinin içine girebilir. İspanya dünyanın en zor ligi. Çünkü orada Barcelona ve Real Madrid gibi büyük bütçeli ve yıldız futbolcuları olan  iki dev ile mücadele etmek zorundasınız. Beşiktaş için de Atletico bir örnek olabilir. Türkiye'de de Galatasaray ve Fenerbahce gibi iki güçlü ekip var ve bizim onlarla başa çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bu ligde şampiyonluğu elde etmek kolay değil. Ancak sıkı çalışarak, aynı Atletico gibi yapabiliriz" dedi.

YORUMLAR 12
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    ben yıllardır şunu derim bu ligin ayhan ışığı cüneyt arıkının fener bahçe ve galatasaraydır beşiktaş ise süleymen turanıdır. süleyman turan hep iyidir sevecendir esas kızı sever ama sonunda hep esa kız ayhanışığın cüneyt arkının olur süleyman turanda mahzun gözyaşı döker ve kabullenir
    Cevapla
  • Aziz 9 yıl önce Şikayet Et
    E napsın Sosa haklı kaç senedir federasyon ve mhk fenevi ve cinconu yenmemize izin verilmiyor. Ondan sonrada fenevliler cincinlularda haksız galibiyetleriyle şampiyonluklarıyla utanmadan övünüyor.
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    ne real i gs den değil real pendikspor bile olmaz...
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    adam bile kabul etmiş; Türkiye'de iki büyük takım var bjk ancak onlardan sonra gelir diye :)
    Cevapla
  • sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin 7-0 lık benfica ve 7-1 lik sigma maçını nereye kaldırıyorsunuz...siz çıkarabildiniz mi onları acaba? Ya da Ş.liginde 0 puan, 0 gol ile rekorları alt üst etiğinizi çıkarabildiniz mi?
    Cevapla
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    lamı cimi dimi yok bu ülkede şike var şikeler var iddanın bahsin olduğu yerde mertlik olmaz nağmertlik olur sen sadece şikeyi fener yaptı diğer takımlar ak kadar pak temmiz beyaz masumuz diyorsan sabaha kadar yazssam ben anlatamam sizde anlamazsanız.bir kabak vardı fenere patladı
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar takılıyorum sadece bu kadar tartışmaya girmeye gerek yok. Bu arada aslında 2 büyük de yok tek büyük GALATASARAY.
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    yahya bey türkiyede yedi ingilizlerden 8 brezilyada almanlardan 7 tane yedi napalım futbolumu bırakalım siz bu sene avrupada neden yoktunuz onu bi söyleyiverin hele :) fenevbahçe maçlarına neden herkes şaibeli bakıyor
    Cevapla
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    10 yılda 1 4 yediğiz türk takımı siz ingilizlerden 8 yediniz. hiç birşey bilmiyordunuz 11 adamı bostan korkuluğu olarak dikin 5 kaleye girmezdi sayın kartal 8taşlı.
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    yahya bey siz o 4 3 ezilmeden sonra siz hangi ezilmeden bahsediyorsunuz :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle