Başakşehir Başkanı'ndan Beşiktaş'a stat cevabı

Beşiktaş'ta stat problemi sürerken, Bilic'in Başakşehir isteği Başkan Göksel Gümüşdağ'a soruldu.

Başakşehir Başkanı'ndan Beşiktaş'a stat cevabı
Başakşehir Başkanı'ndan Beşiktaş'a stat cevabı
GİRİŞ 25.11.2014 09:23 GÜNCELLEME 25.11.2014 09:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta stat problemi sürerken, teknik direktör Bilic'in takımın isteğini dillendirip, "Başakşehir'de oynamak istiyoruz" sözü ve yönetimin, "Bu konuyla ilgileneceğiz" mesajı, Siyah-Beyazlılar'ın gündemine oturdu.

Beşiktaş'ın bu noktadaki isteği çok açık ama işin bir de Başakşehir boyutu var. Konuyu bizzat Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a sorduk, işte yanıtı: "Ben bu konuda sadece Beşiktaş'ın değil, muhatap her kulübün bizzat başkanı ile muhatap olurum. Kamuoyu, sosyal medya ya da basın açıklamaları üzerinden değil. O nedenle bana Fikret Orman'dan gelmiş yeni bir istek yok. Daha önce 2 maç için konuşmuştuk o kadar. O zaman konuştuğumuz şartlar ne ise şimdi de aynen geçerli. Stadımızın zemini her hafta maç oynamaya, yani iki takımı kaldırmaya müsait değil. Bu konuda daha fazla konuşmak da istemiyorum."

Aksihar maçı da Başakşehir'de

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki kötü hava şartları ve ulaşım zorlukları nedeniyle karşılaştıkları soruna, geçici bir çözüm bulan Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesinde iç saha maçı olarak Fatih Terim Stadı'nı kullanmıştı. Siyah-Beyazlılar, Başakşehir Yönetimi'yle yapılan özel anlaşma gereği, 14. haftadaki Akhisar Belediye karşılaşmasında da geçici olarak bu statta çıkacak.

KAYNAK: SERHAT DEMİRTAŞ - FANATİK
YORUMLAR 2
  • fikret başkan 9 yıl önce Şikayet Et
    getir takımı ankaraya şampiyon nasıl olunur gösterelim ;)
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların stadının zemini bozulur abi saraçoğlu nun zemini demirden bozulmaz yarın başlar orman aziz yıldırıma sallamaya hepsi senin arkadaşın versinler stadlarını kankalarınla poz verp duruyorsun sizin iyi günleriniz göreceğiz orman bey*
    Cevapla