Orman'dan Volkan hakkında çarpıcı yorum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Volkan Demirel olayıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Orman'dan Volkan hakkında çarpıcı yorum!
Orman'dan Volkan hakkında çarpıcı yorum!
GİRİŞ 21.11.2014 15:23 GÜNCELLEME 21.11.2014 15:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Volkan Demirel'in yaşadıklarıyla ilgili, ''Benim oyuncularım seçilmiş özel insanlardır, çok karakterli çocuklardır, hareketlerini irdeleyerek yapan insanlardır. Bundan başka oyucular bunun zıttıdır manası çıkmasın kesinlikle. Ben kendi oyuncularımdan bahsediyorum.

BÖYLE BİR OLAYIN MUHATABI OLMAZLAR

Bizim oyuncularımızın kamu oyundaki duruşları bellidir, hiç bir zaman böyle bireysel olaylar ile karşı karşıya kalmazlar, böyle bir olayın muhatabı olmazlar çünkü. Bizim oyuncularımız her yere gittiği zaman alkışlarla karşılandılar, rakip taraftarlar tarafından da sevilirler çünkü onlar hiç bir zaman rakip takım futbolcularına ve taraftarlarına bir eylem içinde bulunmazlar.

BURSA TARAFTARIYLA FOTOĞRAF ÇEKİNİYORUZ

Ben Türkiye'nin her yerine gidiyorum sokaklarda yürüyorum. Hiç gördünüz mü Beşiktaş başkanına 100 metre 200 - 300 metre uzaktan birisinin bağırdığını gördünüz mü. Ben başkan olduğumda en büyük problemlerden biri Bursaspor'la idi. Bugün Bursa taraftarı ile ben ve yönetici arkadaşlarımın ne kadar samimi olduğunu görüyorsunuz. Sokakta yürüyoruz Bursa'da taraftarlar geliyor başkanım yeneceğiz diyorlar, göreceğiz diyorum el mi yaman bey mi yaman diyorum, fotoğraf çekiniyoruz. Kötü olaylarla muhatap olmuyoruz çünkü buna sebep verecek eylem, olaylar ve tarik içinde olmadığımız için ne ben ne oyuncularım ne de hocam.

Bu pazar Kasımpaşa ile oynadıktan sonra Galatasaray'la basket maçına gideceğiz tahmin ediyorum orada da bir şey olmayacak. Ben Fenerbahçe ve Galatasaray Stadı'ndaki bütün maçlara gittim hiçbir şeye maruz kalmadım benim oyuncularım da maruz kalmazlar.''

YORUMLAR 5
  • hazımsızlık bu olsa gerek 9 yıl önce Şikayet Et
    Başka malzeme bulamadınız değil mi, herkesin ağzında Gökhan Töre. Gökhan Töre'nin barda yaptığını sizin topçularınız (futbolcu değil) her maç sahada yapıyor. Futbol teröristleri bunlar. Ama sizin kahramanınız oluyor. Tolga Zengin de,Onur da milli maça çıkıyor arkadaş,höyt diyen varmı. Ektiğin mahsulu biçince şikayet etmeyeceksin, yine de hepinize Selamlar...
    Cevapla
  • bayburtlu 9 yıl önce Şikayet Et
    attan avrattan silahtan birde TÖRE mizden bahset booşş kan
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    silah çekmek beşiktaşlılık duruşu herhalde
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    ya şunlara bak hepsi ağız birliği yapmış hep aynı şeyleri konuşuyorlar zavallılar.senin oyuncularının yaptığı vukuatları kim yapıyor,çıkmışsın utanmadan konuşuyorsun futbol fakiri.
    Cevapla
  • mevlüt uyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Töre hakkındada yorum yapsana madem çok seçilmiş kişiler
    Cevapla