Cenk Tosun'dan Gökhan Töre itirafı

Cenk Tosun, ligin son 3 haftasında gördükleri kırmızı kartlarla ilgili ve Gökhan Töre hakkında konuştu.

Cenk Tosun'dan Gökhan Töre itirafı
Cenk Tosun'dan Gökhan Töre itirafı
GİRİŞ 20.11.2014 12:06 GÜNCELLEME 20.11.2014 12:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Takım olarak böyle bir havaya geldiklerini vurgulayan Cenk Tosun, şunları söyledi,

"Gökhan Töre'nin (Kayseri Erciyesspor maçı) yaptığı hareket doğru değildi. Gençliğine verebiliriz. Hocaya küfür etmese bile küfür olarak algılandı. Sonraki hafta bize yapıldı ama o oyuncu atılmadı. Olcay'ın pozisyonu da tartışılabilir. Sarı karttan sonra ilk faulüydü. Başakşehir maçında yine kırmızı kartlar oldu. Sanki üstümüze oynanılıyor. Arkadaşlar arasında da böyle konuşmalar oluyor. Umarım gelecek haftalarda bunları yaşamayız."

Bu durumun kendilerinde bir tedirginlik yaratmadığını kaydeden Cenk Tosun, "Yüzde 100 kendimize güveniyoruz. Birkaç hafta kırmızı kartlar gördük ama bu takım karakterli oyunculardan kurulu. Öyle bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 1
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    emre de aynı sözü(veya benzerini) söylemiş,tabii atılmaz! çünkü hiç bir hakem odasının basılmasını istemez! demek ki takımım çok puan alması için(başarılı olması için değil,dikkatinizi çekerim),en çok penaltı kazanması için,oyunculara herşeyin serbest olması için başkanın böyle çıkışlar yapması gerekiyor!
    Cevapla