Slaven Bilic: Küfür etmedim

Slaven Bilic, derbi mücadelesinde Fenerbahçeli futbolculara küfür ettiği şeklindeki iddialara ateş püskürdü.

Slaven Bilic: Küfür etmedim
Slaven Bilic: Küfür etmedim
GİRİŞ 05.11.2014 09:06 GÜNCELLEME 05.11.2014 09:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'yle oynanan derbi mücadelesinde, rakip takımın oyuncularına küfür ettiği şeklinde çıkan iddialara yanıt verdi. Deneyimli teknik adam, yakın çevresine, "Saha içinde küfürlü dialoglar olabilir. Futbolcuyken zamanında ben de ettim. Ancak sözlerim, bu durumu onayladığım anlamına gelmesin. Maç biter, herkes tokalaşır ve sahada olup biten yine orada kalır. Teknik direktör olarak ne daha önce ne de Türkiye'de böyle bir olaya karışmadım. Herkesin elini sıktım. Rakip takımdan bir oyuncuya ya da maçın hakemine küfür etmedim!" ifadelerini kullanarak kendisini savundu. 

'Gülüp geçiyorum'

Derbi mücadelesi içerisinde Fenerbahçeli oyuncuları, sözleriyle taciz ettiği iddiası hakkında da değerlendirmede bulunan Slaven Bilic, "Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Maç anında herkes reaksiyon gösterebilir. Fenerbahçeli futbolculara zarar verme ya da hakaret etme gibi bir girişimim olmadı. Bu tür haberlere sadece gülüp geçiyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    bütün feneri ve gs li futbolcuların yüreklerini topla bir bilicin yüreği kadar etmez. adam gibi adam. sizler ise adamın olmadığı yerde adamsınız.. hala adama çamur atan medya sizlere yazıklar olsun. mehmet demirkol gibi sözde yazarları tvlerde görmek istemiyoruz..
    Cevapla
  • asyruh 9 yıl önce Şikayet Et
    küfür eden adam rahatlıkla iftirada atabilir hocam sen rahat ol seni bitirme operasyonu başlattılar ama umarım yönetim bu zokayı yutmaz. Diğer tek. Drk. lerin ne olduğunu herkes biliyor dün gecede gördük. Bu beşiktaş 5 yılın beşiktaşı olacak mesele onu engellemek;)
    Cevapla
  • Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Emre, Volkan ve Melo Slaven Bilic'den biraz adamlik dersi alin ki insanlar sizi adam sansin!!! Medya Slaven Bilic'e camur atmaya basladi. Slaven Bilic'i yedirmeyiz butun Turkiye bunu boyle bilsin. Sunu anladim ki spor yorumcularinin ve spor yazarlarinin tek patronu var oda Aziz Yildirim!!! Emre ve volkanin kufur haberleri mactan birgun sonra bicak gibi kesildi ve herkes Slaven Bilic'e camur atmaya basladi!!!! Bu haberi ilk cikaran ise spor yorumcusu(!) Mehmet Demirkol.
    Cevapla