Töre'den ilginç küfür itirafı!

Kayseri Erciyesspor maçında hakem İlker Meral'e küfür ettiği iddiasıyla kırmızı kart gören Gökhan Töre olanları anlattı.

Töre'den ilginç küfür itirafı!
Töre'den ilginç küfür itirafı!
GİRİŞ 28.10.2014 13:58 GÜNCELLEME 28.10.2014 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erciyesspor maçında hakeme küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören Beşiktaşlı Gökhan Töre, o sırada yaşananları futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve diğer yöneticilere anlattı. 

Yıldız oyuncu ağzından İngilizce küfür çıktığını doğrularken, "Evet, bu söz benim ağzımdan çıktı. Almanya’da büyüdüm, İngiltere’de futbol oynadım. Sürekli kullandığımız bir kelime. Ağız alışkanlığım. Orada ‘Hadi oradan ya’ demek istedim ama ağzımdan ‘f..k off’ çıktı. Hakeme küfür amaçlı söylemedim.” dedi.

YORUMLAR 4
  • İbrahim TÜRKOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür küfürleri Melo,emre ve Volkan her maç yapıyor.Neden onlar ceza almıyor.Maksat belli.Beşiktaş'ın önünü kesmek.İlker MHK ve Aziz başarılı oluyor.Nasıl olsa GS kendi sorunları ile uğraşırken fb aradan sıyrılacak.BJK Yönetimi ise hala DİK duruşta ! UYUMA Orman !
    Cevapla
  • MUSTAFA T. 9 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da ingiltere de otel basıp milletin ağzına silah daya bakalım ne olacak..
    Cevapla
  • Onur 9 yıl önce Şikayet Et
    fb cinconun futbolcuları gülsuyuyla yıkandıkları için hepsi istanbul beyefendisi. Vebali boynunuza, Tüm Beşiktaş düşmanlarını Allah'a havale ediyorum
    Cevapla
  • SALIH ABI 9 yıl önce Şikayet Et
    fren,e basaydin be kardesim..,frenin yokmu senin..BAYAA. ÜMITLENDIRMISTINIZ MILLETI..yapmayin ALLAH ASKINA...
    Cevapla