Bilic: Şok edici bir maçtı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-2'lik Erciyes yenilgisinin ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Bilic: Şok edici bir maçtı
Bilic: Şok edici bir maçtı
GİRİŞ 27.10.2014 22:52 GÜNCELLEME 27.10.2014 22:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bilic maçı değerlendirirken, "Şok edici bir maçtı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. 10 kişi kaldıktan sonra öne geçtik ama avantajı koruyamadık. Bireysel hatalarla gelen gollerle yenildik. Kabullenmek çok zor ama bu hatalardan ders çıkarıp üstesinden gelmek gerekiyor." şeklinde konuştu.

10 kişi kaldıktan sonra takımda telaş olup olmadığı sorusunu ise, "Telaş yoktu. Rakip oyuna forvetlerini koydu. Rakibin üzerimize baskı kurması normaldi. Doğru işler yapıyorlardı ama daha ziyade bizim yaptığımız büyük hatalar ikinci ve üçüncü gollere neden oldu. Burada kameralar önünde oyuncuları bireysel olarak işaret etmek istemiyorum. Oyuncuları teker teker işaret etmek doğru olmaz." ifadeleri ile yanıtlayan Bilic, Fenerbahçe derbisi hakkında ise şunları söyledi:

"Derbi için stres yok. En iyi şekilde hazırlanıp o maçı kazanacağız. Unutmamak gerekiyor ki hala lideriz. Bugün yenilsek de büyük bir karakter gösterdik."

YORUMLAR 2
  • cemal 9 yıl önce Şikayet Et
    bilic e centilmenliginden , efendiliginden dolayi.. ve hep olumlu davranislarindan dolayi , TFF tarafindan buyuk bir odul verilmesi lazim bence.. adam gibi adam.. herkesini begenisini fazlasiyla fazlasiyla hakederek, kazanmistir.
    Cevapla
  • Salih Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    Keske, bütün takimlarimizin basinda, Bilic gibi hocalar olsa. aynen katiliyorum.
    Cevapla