Oğuzhan'ın Bülent Korkmaz isyanı!

Beşiktaş'ın genç ve başarılı oyuncusu Oğuzhan Özyakup, 3-2 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan'ın Bülent Korkmaz isyanı!
Oğuzhan'ın Bülent Korkmaz isyanı!
GİRİŞ 27.10.2014 22:43 GÜNCELLEME 27.10.2014 22:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gökhan Töre'nin kırmızı kartında Bülent Korkmaz'a eleştirilerde bulunan genç yıldız, tecrübeli çalıştırıcının hakemi etki altına aldığını iddia etti.

İşte Oğuzhan'ın açıklamaları:

"İlk yarı kötü oynadığımızı düşünmüyorrum çünkü kontrollü başladık. Rakip takım da bize önlem almıştı. İkinci yarıya da iyi başladık. Kırmızı karttan sonra bize ekstra bir güç geldi. Her oyuncuya daha fazla güç geldi bir anda. Daha fazla savaştık."

"BÜLENT HOCA HAKEMİN YANINDAN AYRILMADI"

Ben iki senedir buradayım. Kimseye karşı bir şey söylemedim. Ama bugün konuşacağım. Hakamler bizim kulübemiz veya rakip kulübeye karşı hakkaniyetli davransın. Bülent Hoca dördüncü hakeme gitti ve hocam şöyle yaptı böyle yaptı dedi. Ben Gökhnan'ın arkasındayım. Pozisyonun içindeydim. Gökhan bir şey yapmadı. Bülent Hoca hakemi etkiledi ve kırmızı çıkarmasını sağladı. Ben ilk yarıda da Bülent Hoca'yla tartıştım. Hakemler ona bakarak faul düdüğü çaldılar neredeyse. Ben bu tip şeyleri babamla bile konuşmam ama şu anda bunu söylemek zorundayım. "

"İYİ YOLDAYIZ..."

Gollerle maça geri döndük ama son dakikada şanssızlıktan kaybettik. Yolumuza devam ediyoruz. İyi yoldayız...

YORUMLAR 1
  • konyaspor 9 yıl önce Şikayet Et
    konyaspor kayseri maçındada hakemlerle beraberliği aldı bu adam, 90 dakika sahanın içinde gezdi, konyasporlu oyuncularla diyaloğu hiç kesmedi ve onları tahrik etti, bu adam kendini ne zannediyor ya.. biri buna haddini bildirmesi lazım
    Cevapla