İnşaat parası futbolculara dağıtıldı!

Beşiktaş, Vodafone Arena Stadı'nın demirleri için bulduğu 2.5 milyon dolarlık krediyi, Partizan zaferi sonrası futbolcularına dağıttı.

İnşaat parası futbolculara dağıtıldı!
İnşaat parası futbolculara dağıtıldı!
GİRİŞ 26.10.2014 10:52 GÜNCELLEME 26.10.2014 10:52

UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Partizan’ı 4-0 yenip hezimete uğratan Beşiktaş’ta futbolculara Vodafone Arena’nın demir parası dağıtıldı! Siyah beyazlı yönetim, muhteşem zaferden sonra takıma alacakları ve hak ettikleri primleri ödemek için büyük bir fedakârlıkta bulundu. Yönetim, Vodafone Arena Stadı’nın inşaasında kullanılacak demirler için temin edilen 2.5 milyon dolarlık krediyi, futbolculara prim olarak dağıttı. Futbol Şubesi Sorumlusu ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yakalanan başarılı çizgisinin sekteye uğramaması gerektiğini belirtip, futbolcuların içerideki alacaklarının ödenmesi talebini yönetim kurulunun gündemine taşıdı.

‘STAT iÇiN YENiDEN PARA BULACAĞIZ’

Bunun üzerine başkan Fikret Orman da Çebi’ye hak vererek, oyuncularının içeride alacağının kalmaması konusunda hem fikir olduğunu söyledi.

Yönetim, bunun üzerine kısa bir süre önce bulunan 2.5 milyon dolarlık kredinin oyunculara ödenmesini karara bağladı. Yönetim böylece, “Partizan maçını alın alacaklarınızı hesabınıza yatıralım” sözünü de tutmuş oldu. 4-0’lık zaferin ardından paralar futbolcuların hesaplarına yatırıldı. Çebi, “Benim prensibim çalışanın parasını gününde vermektir. Başarı böyle gelir. Futbolculara Partizan maçı öncesi söz verdik ve alacaklarını maç sonrasında banka hesaplarına yatırdık. Stat inşaatı için gereken kaynağı yeniden bulacağız” diye konuştu.

KAYNAK: FANATİK