Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Gökhan Töre...

Ertuğrul Karanlık, sakatlığı bulunan siyah beyazlı oyuncuların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Gökhan Töre...
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Gökhan Töre...
GİRİŞ 24.10.2014 14:08 GÜNCELLEME 25.10.2014 00:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serdar Kurtuluş'un durumundan memnun olduğunu, Sosa'nın iyileşmek için çok çalıştığını ve Mustafa Pektemek'in durumunun iyiye gittiği söyleyen Karanlık, yapılan kontroller sonucunda Gökhan Töre'nin sağ kasığında 1. derece zorlama olduğunu tespit edildiğini söyledi.

Karanlık son olarak ise, İsmail Köybaşı'nın durumunun ise ciddi olmadığını sözlerine ekledi.

İşte Ertuğrul Karanlık'ın açıklamaları;

'Serdar Kurtuluş'un durumundan memnunum'

"Serdar Kurtuluş çalışmalarına devam ediyor ve durumundan memnunum. İyiye gittiği için bugün yürüyüşlere başladı. Yakın zaman içerisinde bisikletle de çalışmaya başlayacak. Durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim"

'Sosa, iyileşmek için çok çalışıyor'

"Sosa konusunda herhangi bir sıkıntımız yok ve çalışmalarına devam ediyor. Son raporlara baktığım zaman hızla iyiye gittiğini gördüm. İyileşmek için o kadar çok çalışıyor ki, bu özverisinden dolayı yarın ona izin verdim. Pazar günü ise Jose Sosa ile yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz"

'Mustafa Pektemek, iyiye gidiyor'

"Mustafa Pektemek de Sosa ve Serdar Kurutuluş gibi iyiye gidiyor. Sakatlığında iki buçuk haftayı geri bıraktı. Yüzde yüze yakın bir performansa yaklaştı. Kayseri Erciyesspor maçında riske girmeden önümüzdeki hafta tam performansla Mustafa'yı takıma geri vereceğiz."

'Gökhan Töre'nin tedavisine başlandı'

"Partizan maçından önce Gökhan Töre, sağ kasık bölgesinde ağrısı olduğunu söyledi ve hemen tedavi ettik. Ardından hocamız ile konuşarak oynaması kararını verdik. Bugün Gökhan Töre ile ilgili kontrollerimizi yaptık ve sağ kasıkta 1. derece zorlama olduğunu tespit ettik. Gökhan'ın tedavisine hemen başladık"

Ertuğrul Karanlık, İsmail Köybaşı'nın durumunun ise ciddi olmadığını, ancak kontrol amaçlı olarak MR çekileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    aslan parçaları,kendinize iyi bakın,daha yapacak çok iş var.Allah nazardan saklasın.akşamki ara paslar,geri paslar ne güzeldi öyle.dar alanda kısa pasla çabuk oynamak çok zordur,takım bunu başardı dün akşam.. sizler brezilya mı oldunuz be mübarekler!
    Cevapla