Beşiktaş taraftarı Bilic'ten konser istiyor

Slaven Bilic'in, “Şampiyon olursak taraftara unutamayacakları bir sürpriz yapacağım” açıklaması heyecana neden oldu.

Beşiktaş taraftarı Bilic'ten konser istiyor
Beşiktaş taraftarı Bilic'ten konser istiyor
GİRİŞ 22.10.2014 10:55 GÜNCELLEME 22.10.2014 10:56

Ligin geride kalan 6 haftası sonunda liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ta keyifler yerinde. Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımın performansından büyük memnuniyet duyarken şimdiden şampiyonluk hayalleri kurulmaya başlandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in, “Şampiyon olursak taraftarlarımıza unutamayacakları bir sürpriz yaşatacağım”açıklaması ise heyecanı bir kat daha artırdı. Sosyal medyada coşkularını dile getiren taraftarlar, müzisyenliğiyle de bilinen ve gitar çalan Hırvat teknik adamın şampiyonluk sonrası kendilerine konser vermesini bekliyor.

İKİ TANE ALBÜMÜ VAR

Avukatlığı ve müzisyenliği ile de dikkat çeken Hırvat teknik adam, ülkesinde ‘Rawbau’ rock grubunun gitaristliğini yaptı. Şarkı sözü de yazan Bilic, 2004 ve 2008 yıllarında albüm çıkartırken kendisine ait besteleri de bulunuyor.

Deneyimli teknik adamın, geçen yıl verdiği bir röportajda, “Günü gelince Beşiktaş için beste yapabilirim” açıklamasını hatırlayan Siyah-Beyazlı taraftarlar o günün, şampiyonluğun geldiği gün olduğunu konuşuyor. Bilic’in konseri önümüzdeki mayıs ayında teslim edilecek Vodafone Arena’da gerçekleştireceği kulisler arasında dolanıyor.

KAYNAK: BUGÜN