Derbi nerede oynanacak? Orman açıkladı

Fikret Orman, kritik Fenerbahçe ve Partizan karşılaşmalarını İstanbul'da oynayacaklarını belirtti.

Derbi nerede oynanacak? Orman açıkladı
Derbi nerede oynanacak? Orman açıkladı
GİRİŞ 21.10.2014 03:49 GÜNCELLEME 21.10.2014 03:49

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Spor'a takımla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Sivasspor'u Ankara Osmanlı Stadı'nda ağırlayan ve bu sezon ligdeki ilk iç saha galibiyetini alan siyahbeyazlı takımın, yeniden Olimpiyat'a döneceğini belirten Orman, şöyle konuştu:

"Sıradaki iç saha maçımız Fenerbahçe ile olacak. Onu Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Sonra Partizan gelecek İstanbul'a, onunla da Olimpiyat'ta karşılaşacağız. Kasım ayı sonundaki maçımızı belki yine Ankara'da oynayabiliriz. Bunu tartışmamız gerekiyor."

Stat konusuna açıklık getiren başkan Orman, "Stadımız için kesin tarihimiz var, en kısa sürede bitecek. Bu stat Beşiktaşlıların parasıyla yapılıyor. Finansman olarak da çok yüklü. Şampiyonluk turumuzu orada atmak istiyoruz" dedi. 

TFF'Yİ DÜŞÜNMÜYORUM

Kulübü ekonomik anlamda düzlüğe çıkarmak için uğraştıklarını belirten Orman şöyle devam etti:

"Beşiktaş'ın yalan beyanı yoktur. Biz göreve başladığımızda kulübün UEFA'da 17 tane davası vardı. Şu anda hiçbir davamız yok. Bir hafta evvel Sosa'nın da bonservisini aldık." Orman, bir soru üzerine ise Futbol Federasyonu başkanlığını düşünmediğini belirterek, "Hayatımda aldığım en önemli ve en gurur duyduğum görev Beşiktaş Başkanlığı. Şu anda öyle bir niyetim yok" dedi.