Demba Ba'dan 'El' itirafı

Sivasspor galibiyetini değerlendiren Dem Ba, galip geldikleri için mutlu olduklarını söylerken, 2. golle ilgili itiraf geldi.

Demba Ba'dan 'El' itirafı
Demba Ba'dan 'El' itirafı
GİRİŞ 19.10.2014 22:04 GÜNCELLEME 19.10.2014 22:04

Sivasspor galibiyetinin mimarı Demba Ba ,"Gollerini mi, yoksa asistini mi çok beğendi sorusuna, "Bir forvet olarak konuşursam attığım golleri çok beğendim. Olcay'a yaptığım asist çok güzeldi. Ona böyle bir gol attırmak çok keyifliydi. Bunun için gururluyum" yanıtını verdi.

Osmanlıspor'a teşekkür eden Senegalli golcü, "Öncelikle bize burada oynama imkanı veren Osmanlıspor yönetimine teşekkür ediyorum. Ankara'daki taraftarlarımıza da bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu maça biraz yorgun başladım. Ama maçın yoğunluğu içerisinde kendimi buldum ve goller de geldi. Benim adıma da çok güzel bir galibiyet oldu" diye konuştu.

Sivasspor kalecisinin olağanüstü bir maç çıkardığını söyleyen Demba Ba, "Benim iki şutumu kurtardı. Buna rağmen biz yapmamız gerekeni yaptık. 2. golde top elime değdi biraz. Ama biz sonuçta buradan galibiyetle ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı.