Beşiktaş, otobüslerle Ankara'ya taşıyacak!

Beşiktaş, 19 Ekim Pazar günü Ankara'da ev sahibi olarak oynayacağı Sivasspor karşılaşması için taraftarlarını mağdur etmeyecek.

Beşiktaş, otobüslerle Ankara'ya taşıyacak!
Beşiktaş, otobüslerle Ankara'ya taşıyacak!
GİRİŞ 11.10.2014 09:18 GÜNCELLEME 11.10.2014 11:55

Süper Lig’de stat sorunu yaşayan Beşiktaş, 6. haftada 19 Ekim Pazar günkü Sivasspor karşılaşmasını Ankara’daki Yenikent ASAŞ Stadı’nda oynayacak. 19 Ekim’de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından stat isteğinin kabul edilmesi sonrasında Osmanlıspor yetkililerinden de olumlu yanıt alan Siyah-Beyazlılar, şimdiden 19 bin 500 kişi kapasiteli ASAŞ’a, İstanbul’daki taraftarlarını götürmek için harekete geçti.

İstanbul’dan yola çıkan bir taraftar, yaklaşık olarak Ankara’ya gidiş dönüş için kara yoluyla 908 kilometre, Yenikent Asaş Stadı’na gidip dönmek için de 76 kilometre yol gitmek zorunda. Kara Kartal’da yönetim, otobüslerle kombine sahiplerini Başkent’e götürecek. Passolig’in olsun yeter Bu konuda organizasyon işine hemen başlayan Beşiktaş’ın, yaklaşık 11 bin 500 kombine kart sahibi bulunuyor. Passolig sahibi Beşiktaş taraftarının sayısı da dün itibariyle 62 bin 808’e ulaştı. Buradaki soru işaretlerinden biri ise birçok zorlukla karşılaştığı Olimpiyat Stadı’nda istediği tribün desteğini alamayan Siyah-Beyazlılar’ın, başka bir kentte ev sahibi olarak yapacağı lig karşılaşmasına İstanbul’dakilerin ne kadar ilgi göstereceği... Ayrıca bir de hatırlatma yapalım. Passolig’i olan ve Beşiktaş taraftarı olmayan biri de, Ankara’daki bu karşılaşmayı bilet alarak izleyebilecek. Başkent ile çevre illerdeki Passolig sahibi futbolseverlerin de, ayaklarına kadar gelen bu fırsatı kaçırmak istemeyecekleri düşünülüyor.