Çarşı'dan Kobani mesajı!

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın resmi Twitter hesabından Kobani'ye destek mesajı geldi.

Çarşı'dan Kobani mesajı!
Çarşı'dan Kobani mesajı!
GİRİŞ 06.10.2014 16:38 GÜNCELLEME 06.10.2014 16:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş 'ın muhalif taraftar grubu Çarşı, son günlerde Türkiye 'nin olduğu kadar dünya gündemini de meşgul eden Kobani'deki IŞİD saldırılarına karşı resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 'Sessizlik saf tutmaktır, bizim safımız insanlıktır' mesajının paylaşıldığı tweet'lerde bölgede devam eden IŞİD vahşetine sessiz kalanlara göndermelerde bulundu.

Çarşı’nın resmi Twitter hesabından bu mesaj paylaşıldı: “Adaletsizliği önleyecek gücümüz olmayabilir, ama adaletsizliğe itiraz etmeyi beceremeyeceğimiz bir zaman asla olmamalıdır, “bir savaşta sadece insanlar ölmez, insanlık da ölür” sessizlik saf tutmaktır; bizim safımız insanlıktır”

YORUMLAR 3
  • CAptain 9 yıl önce Şikayet Et
    Çarşı haddini çoktan aştı. Bir avuç kendini bilmez hem memleketi karıştırıyor hem de BJK nin adını lekeliyor.
    Cevapla
  • size mi kaldı 9 yıl önce Şikayet Et
    insanlık para alıp dolmabahçeyi basmaya benzemiyor değil mi?İşid ten korktuğu kadar pkk dan korkmadımı bu çarşı..stadda şehitler ölmez vatan bölünmez derken şimdi ne oldu,şimdi çıkın stadlarda 34.dakikada pyd ölmez pkk bölünmez desinler..
    Cevapla
  • fatih yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    maça bile gitmezler, ama her şeye maydanoz olurlar. bunlar ne ayak anlayamadım. bunlar gibi her şeye maydanoz olan başka bir sivil toplum örgütü (!) var mı acaba?
    Cevapla