Orman'ın İnönü açıklamasına şok cevap!

Beşiktaş Başkanı'nın açıklamalarına Gençlik ve Spor Bakanlığı sessiz kalmadı.

Orman'ın İnönü açıklamasına şok cevap!
Orman'ın İnönü açıklamasına şok cevap!
GİRİŞ 28.09.2014 09:29 GÜNCELLEME 28.09.2014 09:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uzun açıklamasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sözlerine uzun yanıtlar vardı. İşte o satırlar: "Mülkiyeti veya kullanım hakkı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Genel Müdürlüğü'ne ait olan İnönü Stadı Beşiktaş'a uzun süreli olarak tahsis edilmiştir." "Beşiktaş'a İnönü Stadı üzerindeki tahsis hakları devam ederken başlatılan çalışmalar doğrultusunda ilk günden itibaren gerekli tüm kolaylıklar gösterildi."

8 DÖNÜMLÜK ARAZİ VERİLDİ 

"Stadın arkasında tünel tarafında yer alan ve mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait 8 dönümlük taşınmaz, takas yoluyla yeni stadın yapılabilmesi için Beşiktaş'a tahsis edildi." "Beşiktaş kulübüne ve kulübe bağlı şirketlere sadece 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında toplam 20 milyon 919 bin 927 lira 82 kuruş isim hakkı ödenmiştir."

ORMAN NE DEMİŞTİ?

"Devletten destek almayan tek kulübüz. Stadı biz yapıyoruz. Stadın sponsorluk gelirlerinin yüzde 25'ini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Genel Müdürlüğü'ne veriyoruz. Aziz Yıldırım ile birlikte Ankara'ya gidip bu statların tapusunu isteyeceğiz. Neyse parasını verip tapusunu alacağız. Stada gelen millet, parayı harcayan millet ama biz devlete para ödüyoruz."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bir FENERBAHÇELİ olaraktan.........şanlı BEŞİKTAŞA...........avrupa maçlarında yürekten başarılar.........................
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    büyük başkan AZİZ BAŞKAN........bu sene uefa kupasında DESTEKLEDİĞİMİZ tek takım olan BEŞİKTAŞA.......saraçoğlunu versin bizim içerde oynadığımız hafta zaten beşiktaş dışarıda oynuyor........KARDEŞ takımımıza sahip çıkalım FBJK
    Cevapla
  • rauf 9 yıl önce Şikayet Et
    hayirli olsun ama kac gün göreceyiz,bizde diyoruzki gs olarak ne mutlu türk spor kardesligi ikiniz haric.
    Cevapla