Flaş karar! Maçlar artık orada oynanacak

Beşiktaş'ta Başakşehir Fatih Terim Stadı için Başkan Orman'a yetki verildi.

Flaş karar! Maçlar artık orada oynanacak
Flaş karar! Maçlar artık orada oynanacak
GİRİŞ 25.09.2014 21:50 GÜNCELLEME 25.09.2014 21:50

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında kalan üç iç saha maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak için Başkan Fikret Orman'a yetki verdiklerini söyledi.

'SİVAS, KASIMPAŞA VE AKHİSAR MAÇLARI BAŞAKŞEHİR'DE'

Kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, ilk yarıda kalan iç saha maçlarının Başakşehir Fatih Terim Stadın'da oynanması konusunda Başkan Fikret Orman'a yetki verildiğini belirterek, "Yönetim kurulunda iç saha maçlarını nerede oynayacağımız konuşuldu. Bir karar değil iyi niyet anlamında yetki tamamen başkana verildi. Eskişehirspor maçı, derbiler ve Avrupa Kupaları maçları haricinde kalan üç iç saha maçımızı Başakşehir'de oynama anlamında yönetim kararı alındı. Bu konuda başkana yetki verildi. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüştükten sonra kamuoyuna bildirilecek." dedi.

Bir gazetecinin "Beşiktaş'ın Eskişehirspor maçından sonraki ilk iç saha maçı olan Sivasspor maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda mı oynanacak?" sorusuna Albayrak, "O anlamda evet diyebiliriz. Sivasspor, Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor maçlarını Başakşehir'de oynayacağız." diye cevapladı.

UEFA'NIN İNCELEMESİNDE HERHANGİ BİR ENDİŞEMİZ YOK

Öte yandan UEFA'nın Finansal Fair-Play çerçevesinde Beşiktaş Kulübü hakkında başlatmış olduğu inceleme konusunda da basın sözcüsü, şunları dile getirdi:

"Bu bir inceleme. Sadece bize değil. UEFA'nın başlattığı bir karar. Nasıl Türkiye'de SPK, kontroller yapıyor, o anlamda UEFA'nın SPK'si diyebiliriz. Bilançolardaki artı eksilerine bakıp ben seni izliyorum. Mesajı veriyor. Bu zaten UEFA'nın talimatnamesinde yazıyor. İlk olarak bu yıl başladı. Ancak bizim bir herhangi bir endişemiz."

ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Yönetici Albayrak, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Eskişehirspor maçını da kazanmak istediklerini kaydetti. Bu arada Siyah-beyazlı kulübün hentbol şubesinin maçlarını oynayacağı stat sorunun da çözüldü. 

HENTBOL MAÇLARI İZMİT'TE OYNANACAK

Albayrak, gruptaki ilk maçı Sinan Erdem Spor Salonu'nda geri kalan maçlarını da İzmit'te yeni açılan kapalı spor salonunda oynayacaklarını sözlerine ekledi.