Slaven Bilic'ten şans itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bursa'da önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını söyledi.

Slaven Bilic'ten şans itirafı
Slaven Bilic'ten şans itirafı
GİRİŞ 23.09.2014 00:50 GÜNCELLEME 23.09.2014 00:50

Sahada çok iyi bir atmosferin olduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı, şöyle konuştu:

"Bursaspor ilk yarıda bizden iyiydi. Belki yüzde 100 fırsatlar yaratamadılar ama büyük bir kısmında bize göre daha saldırgan oynadılar. Doğrusunu söylemek gerekirse ilk yarı sonunda soyunma odasına 0-0 girebildiğimiz için şanslıydık. Devre arasında çok olumlu bir konuşma yaptım. İkinci yarıda farklı bir Beşiktaş sahaya çıktı. Kolay değildi böyle bir atmosferde oyunu çevirebilmek. Özellikle son 30 dakika üstündük. Çok iyi bir gol attık."

Bilic, bu tür galibiyetlerin takımın ruhunu çok yüksek yerlere getirdiğine değinerek, "Şansın da yardımıyla çok iyi bir galibiyet aldık. Geçen sene alamamıştık böyle galibiyetler. İlk yarıda oynadığmız oyunu oynamamalıyız. Bugün burada 3 puanı aldık ve bunu kesinlikle hakettik" değerlendirmesinde bulundu.

Attığı golle siyah-beyazlı takıma galibiyeti kazandıran Olcay Şahan da karşılaşmaya kötü başladıklarını belirterek,"İlk yarıda Bursaspor iyi pozisyonlara girdi, onlara mani olamadık İkinci yarıda hocamız soyunma odasında yaptığı konuşmada bize damardan girdi. Bizi ikinci yarıya iyi hazırladı ve bu devrede maçı dengeledik. Pozisyonlar yakaladık ve 3 puanı elde ettik. Galibiyeti burada olmayan taraftarımıza hediye ediyoruz" dedi.