Beşiktaş'a sürpriz bir sağ bek!

Beşiktaş’ın Hırvat hocası, Kamerun Milli Takımı’nın Granada’da forma giyen sağ beki Allan Nyom’u istedi.

Beşiktaş'a sürpriz bir sağ bek!
Beşiktaş'a sürpriz bir sağ bek!
GİRİŞ 13.08.2014 09:20 GÜNCELLEME 13.08.2014 09:20

Kartal’ın savunmanın sağına takviye arayışlarında ibre Norveçli Martin Linnes üzerine yoğunlaşmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de, Norveç’in Molde takımında forma giyen 22 yaşındaki oyuncuya ilk etapta “Olur” vermişti. Ancak Molde’nin bonservis konusunda 3 milyon Euro’da ısrarcı olması, Bilic’i farklı bir alternatife yöneltti. Bu düzeyde bir ücret verilmesi halinde daha tecrübeli bir ismin kadroya katılabileceğini belirten Bilic, yönetiminden Kamerun Milli Takımı’nın sağ beki Allan Nyom’u istedi.

26 yaşındaki oyuncunun 4 yıldır İspanya Ligi’nde forma giydiğini ve kaptanlık da yaptığını belirten Bilic,Dünya Kupası yaşamış, La Liga’da 100’den fazla maça çıkmış bir oyuncudan söz ediyoruz. Tecrübesi bizim için çok önemli. Bize çok şey katabilir” ifadelerini kullandı. Yönetimin de bu talep sonrası ‘Kamerun Aslanı’nı ‘Kartal’ yapmak için pazarlıklara başladığı belirtildi.

LYON DA PEŞİNDE

Fransa’da dikkat çektikten sonra 2009 yılında İtalyan ekibi Udinese ile sözleşme imzalayan 1.88’lik sağ bek, buradan Granada’ya kiralandı. 5 yıldır İspanyol ekibinde forma giyen ancak bonservisi halen Udinese’de bulunan Nyom, Dünya Kupası’ndaki performansıyla beğeni topladı. Bir dönem Liverpool ile de adı geçen Kamerunlu yıldız için Fransız devi Lyon da devrede.