Beşiktaş'ta sakatlık şoku!

Beşiktaş'ın Feyenoord takımıyla yaptığı maçta sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildiği açıklandı.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku!
Beşiktaş'ta sakatlık şoku!
GİRİŞ 31.07.2014 21:50 GÜNCELLEME 31.07.2014 22:14

Beşiktaş, Feyenoord ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Feyenoord ile oynanan ilk maçta forma giyen oyuncular düz koşunun ardından rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise idmana ısınma koşusunun ardından stretching yaparak başladı. Daha sonra 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. 

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına, izinli olan Atiba Hutchinson katılmazken, Cenk Gönen, Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu bireysel çalıştı.

Beşiktaş'ın dün 2-1 galip geldiği Feyenoord maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un, bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde çekilen MR'ında sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı açıklandı. Oğuzhan'ın, Feyenoord ile oynanacak rövanş maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

Yarını izinli geçirecek olan Beşiktaş, hazırlıklarına 2 Ağustos Cumartesi günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek.