Ateş püskürdü: Haram zıkkım olsun

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Feyenoord - Beşiktaş maçını, yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte seyretti.

Ateş püskürdü: Haram zıkkım olsun
Ateş püskürdü: Haram zıkkım olsun
GİRİŞ 31.07.2014 02:29 GÜNCELLEME 31.07.2014 02:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı protokol tribününde, yönetimden Ahmet Nur Çebi, Melih Sami Esen, Mete Vardar ve Erdal Torunoğulları birlikte izledi. Yönetim, Mustafa Pektemek'in golünde büyük bir sevinç yaşadı.

Feyenoord maçının devre arasında gazetecilerle sohbet eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes, Almeida ve Quaresma hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fernandes'i zamanında satmadıkları için çok büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Orman, “Bu konuda kendime hep kızarım. Keşke satsaydık. Bize hiç bir katkısı oymadı. Aldığı paranın karşılığını vermedi. Bu kulüp ona dünyanın parasını verdi ama o oynamadı. O paranın hepsi haram zıkkım olsun. Yedi yetimin hakkı var o parada. Nasıl helal edebilirim ki?" dedi.

Almeida'ya yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiklerini şimdi 900 bin euroya bile kulüp bulamadığını dile getiren Başkan Orman, "Quaresma'ya, paranı 2.5 milyon euroya düşür dedik, kabul etmedi. Şimdi 650 bin euroya oynuyor. Hilbert parayı beğenmedi gitti, şimdi bize haber gönderiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Yabancidan Yabanciya fark var tabi. Ornegin Sneijder hepsinden fazla aliyor ama adam Turkiye Kupasinda atti, Fenere atti ve Juve'ye atti. Sneijder fenerde olsaydi bizim medya onu coktan YENi HAGi diye ove ove bitiremezdi. Drogba'dan da (Chelsea maci haric) memnunuz. Sizler bir kere de Stadin arkasina siginmadan itiraf edin, Sneijder'den sonra Drogba geldiginde, basta fener medyasi olmak uzere hepiniz 'EYVAH' demediniz mi? Ayrica Almeida konusunda katilmiyorum. Besiktasa ayri bir hava katmisti. Demek ki, yabanci oyuncu seciminde Besiktas yonetimi biraz da kendisini sorgulamali. Ornegin Atiba konusundaki basariyi neden cogaltamiyorsunuz? Not= Yabanci oyuncu hakkinda yazdik, Yabanci kurali hakkinda degil. Dunku mactan sonra orda SUS olduk
    Cevapla