Dünya Kupası'nın yıldızı Beşiktaş'ta!

İlk transfer bombasını Demba Ba'yı kadrosuna katarak gerçekleştiren Beşiktaş'ın Bryan Ruiz'le de anlaştığı iddia edildi.

Dünya Kupası'nın yıldızı Beşiktaş'ta!
Dünya Kupası'nın yıldızı Beşiktaş'ta!
GİRİŞ 27.07.2014 09:31 GÜNCELLEME 27.07.2014 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yenilenen İnönü Stadı'na yıldız yağıyor.Chelsea'nin golcüsünü alarak bombayı patlatan siyah-beyazlılar Dünya Kupası'nda '10 numara' top oynayan ismi de kaptı. Fulham'a 6, oyuncuya 2 milyon euro ödenecek.

Siyah-beyazlılar transferde şov yapmayı sürdürüyor. Macera aramayan, ismi ve karakteri büyük oyuncuların peşinde koşan Beşiktaş, Chelsea'nin yıldızı Demba Ba'nın ardından Bryan Ruiz'i de bitirdi. Dünya Kupası'nda Kosta Rika formasıyla boy gösteren '10 numara' müthiş futbolcuyla 2.5 milyon euro olan bonservisini katlamıştı. Hakları Fulham'da olan, geçen sezonu ise PSV'de kiralık geçiren Bryan Ruiz için siyah-beyazlılar, İngiliz ekibine 6 milyon euro ödemeyi kabul etti. Futbolcuya da yıllık 2 milyon euro ödenecek. 

BİLİC'İN YÜZÜ GÜLÜYOR 

Beşiktaş geçtiğimiz sezon hücumda zaman zaman ciddi sıkıntılar yaşamış, oyun sıkıştığında 'kilidi kıracak' bir futbolcunun olmayışı teknik direktör Slaven Bilic'i zorlamıştı. Hırvat hoca, Demba Ba'nın ardından Ruiz transferiyle coştu. Kosta Rika'lının gelmesiyle 'saha içi liderini' bulan Bilic'in hücumda da eli rahatlamış oldu. 

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıldı?....Yine yıldızları toplayan Beşiktaş..... ...Önümüzdeki sezon yine hüsranları oynayacak?.
    Cevapla