Arjantinliler'den Beşiktaş için olay başlık!

Arjantin'in en ünlü spor gazetesi Ole'nin Beşiktaş için attığı başlık herkesi şaşırttı.

Arjantinliler'den Beşiktaş için olay başlık!
Arjantinliler'den Beşiktaş için olay başlık!
GİRİŞ 25.07.2014 17:11 GÜNCELLEME 25.07.2014 17:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Lanzini transferi için "Fazla gürültü yapıp az para çıkartıyorlar" başlığını kullanan gazete Siyah-beyazlı yönetimin transfer politikasını eleştirdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, "Lanzini transferi bizim için kapanmıştır" sözlerine de yer veren gazete, "Bu oyuncuyu gerçekten istiyorsanız o zaman gürültüyü bırakıp elinizi cebinize atın" tavsiyesinde bulundu.

Ole gazetesi River Plate takımda futbol oynayan Lanzini için İspanya'dan Villareal ile İtalya'dan Lazio kulüplerinde devreye girdiğini ancak henüz hiç bir takımın bu oyuncuyu renklerine bağlamayı başaramadığını ifade etti.

YORUMLAR 4
  • oktay 9 yıl önce Şikayet Et
    harbi TEMEL sin. sen futboldan anlamıyorsun kardeş sen git denizde balık tut halı sahada maç yap daha iyi. her kulübün parası vardır ama önemli olan az parayla iyi topçu kapabilmek yıllarca yapılan yanlış transferlerden ders alınması lazım ve taraftar olarak sabırlı olmak gerekiyor beşiktaşın politikası çok iyi genç oyuncular alınması lazım....not:yerli genç topçu 40 yılda bir çıkar hele ki türkiyede...
    Cevapla
  • suphi urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    :))) ha ha ha ha ha. wallahi onlar bile anlamış bjk yi züğürt mal arıyorlar bunlar
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    temel. beşiktaşlı değilim fenerliyim... ama senin dediğini hangi klüp yapıyor acaba.gs mi? devre arasında 9 trasfer yaptı sadece 1i oynuyor.fenermi krasiçi kiralıyor parasını kendisi ödüyor.trabzonmu gelen gidenin haddi hesabı yok.yani durum beşiktaştan ibaret değil.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ohhhh. ne güzel yazmış kapı kapı gezin sürünün dünyada kaç ülke varsa hepsine gidin..ama ülkende daha ucuz maliyete çocukları al yetiştirme müstahak size..
    Cevapla