Tolga Zengin'in Gazze isyanı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi, Tolga Zengin, Gazze'de yaşananlara karşı ülke olarak yeterli tepkiyi veremediklerini söyledi.

Tolga Zengin'in Gazze isyanı!
Tolga Zengin'in Gazze isyanı!
GİRİŞ 21.07.2014 16:29 GÜNCELLEME 21.07.2014 17:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Tolga, Gazze'de yaşanan  olaylara değinerek, "Ülke olarak hiçbir şeye ses etmeyen bir hale büründük. Örnek  olarak şu an Gazze olayına çok tepkisiz kaldık. Gazze'den önce Doğu Türkistan'da,  Kerkük'te Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı katliamlara, çilelere, eziyetlere  sessiz kaldık, hiç ağzımızı açmadık. Millet olarak bir boşvermişlik bir umursamaz halimiz var" ifadelerini kullandı. 

'FEYENOORD'U GEÇECEK GÜCE SAHİBİZ'
 
Tolga Zengin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda  karşılaşacakları Hollanda ekibi Feyenoord'u geçebilecek güçte olduklarını dile  getirdi. 
 
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma hedefinde olduklarını kaydeden 30  yaşındaki file bekçisi, "Feyenoord maçı zor olacak. Gruplara kalmak için bu  takımları geçmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Onların da transfer olan oyuncuları  var. Turu geçecek güce sahibiz. Onlar da bizim için zor bir kura çektiklerini  düşünüyorlardır. Çıkıp işimizi yapacağız. Turu geçersek daha zor rakibe kafa  olarak daha güçlü çıkarız" ifadelerini kullandı. 
 
Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini hatırlatan Zengin, "Çok şükür  herhangi bir sakatlık olayı yaşamadık. Sezon başı kampları önemlidir. Tempomuz  iyi. Şampiyonlar Ligi maçına kadar hazır olacağız. Taraftarlarımız her yerde bizi  destekliyor. Feyenoord maçında yanımızda olmaları bize güç verecektir. Onlara  güzel sonuçlar vermek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 4
  • blackeagle55 9 yıl önce Şikayet Et
    Çarşı nerede diyenler. Çarşı 13 Temmuz günü Gazze için yürüyüş yaptı.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    malesef kanıksıyoruz. Tek yapmamız gereken empati empati lütfen yapalım.Bir an için minicik bebekleri babaları görüyorum kendi çocuğum olsaydı bir an düşünüyorum kimyam bozuluyor abiler..O zaman herşey bambaşka oluyor hareketlerim farklı oluyor Telefon almaktan vazgeçtim abiler inşallah yardım yapacam bende inşallah
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    GEZİDE SOKAKLARADAN ÇIKMAYAN CARŞI GRUBU NERDESİN?. carşı herkese karşı ama israile değil heralde...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha bugün Fitre,zekat,fidye ne varsa bayağı yüklü Filistine/Gazzeye bağışladım....Filistinli,gazzeli kardeşlerime Helal olsun?. ......Bir Müslüman-Türk olarak Filistine/gazzeye yardım yapmayan namertdir.!?.
    Cevapla