Demba Ba'dan flaş sakatlık açıklaması

İngiltere'de kamp yapan Beşiktaş, sabah yaptığı idman ile çalışmalarına devam etti. İdman sonrası Demba Ba basın mensuplarına açıklama yaptı

Demba Ba'dan flaş sakatlık açıklaması
Demba Ba'dan flaş sakatlık açıklaması
GİRİŞ 20.07.2014 16:23 GÜNCELLEME 20.07.2014 16:23

Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba, siyah beyazlı takımın İngiltere kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısında Demba Ba şunları söyledi:

TRANSFER SÜRECİ

Geldiğim ilk günden beri burada her şey gayet iyi geçiyor. Burada çok iyi karşılandım.

Transferimde her şey çok hızlı gelişti. İki tarafın da çabası transferimi kolaylaştırdı. Öncelikle menajerimle kulüpler arasında bir görüşme gerçekleşti. Sonra kulüpler görüştü. Daha sonra da ben Beşiktaş ile bir görüşme yaptım. 

FEYENOORD EŞLEŞMESİ

Feyenoord iyi bir takım ama 3-4 önemli oyuncusunu kaybetti. Bu eşleşmedeki dezavantajları tecrübesiz olmaları ama kaliteli bir takım.

FİKRET ORMAN'IN "KRONİK SAKAT" AÇIKLAMASI

Son 4 senede oynadığım maçlara bakılırsa o size sakat olup olmadığım konusunda yeterli bilgiyi verir. Başkan Fikret Orman "Demba Ba kronik sakat" dedikten sonra o konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptı ve gerekli düzeltmeler de yapıldı.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA İLİŞKİSİ

Zaman geçtikçe takım arkadaşlarımla ilişkilerimi geliştirmeye başladım. Takım arkadaşlarımla ilişkilerim gayet iyi. Takımda Almanca konuşan birçok oyuncu var ve ben de Almanca biliyorum. Bu durum iletişimimi kolaylaştırıyor.

SOW VE DROGBA

Sow ve Drogba gibi oyunculardan takdir almak benim için çok önemli ve çok gurur verici. Moussa Sow benim çok yakın arkadaşım ama saha içinde rakibiz.

TAKIM İÇİ REBAKET

Takım içindeki rekabet takımı daima ileriye taşıyacaktır ve benim buradaki uyum sürecimi daha kolay atlatmamı sağlayacaktır.

"MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE OLMAK..."

Şehri henüz pek keşfedemedim ama mutlaka gezeceğim. Müslüman bir ülkede olmak benim yaşam tarzımı kolaylaştıracaktır. Ramazan ve ibadetler konusunda müslüman bir ülkede olmak benim için önemli.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI

Taraftarlarımızı ben de çok seviyorum. Videolardan onları izledim ve bence açık ara en iyi taraftar grubu.