Adeta büyüledi! 8 şut atan Demba Ba...

Beşiktaş'ın büyük uğraşlar sonucunda Chelsea'den transfer ettiği Demba Ba, daha ilk antrenmanda kalitesini ortaya koydu.

Adeta büyüledi! 8 şut atan Demba Ba...
Adeta büyüledi! 8 şut atan Demba Ba...
GİRİŞ 20.07.2014 10:33 GÜNCELLEME 20.07.2014 10:33

Siyah-beyazlıların yeni silahı Senegalli yıldız, dün sabahki idmanda gol vuruşlarındaki ustalığıyla büyüledi. Taktik çalışmasında pozisyona girip 8 şut atan Demba Ba, bunların 5'ini gol yaptı, 1'i direktör döndü, 2'sini ise kaleci Tolga kurtardı.

ORUÇ TUTMAYA DEVAM 

Oruçlu olmasına rağmen son derece dinamik bir görüntü sergileyen Demba Ba, ani dönüşleri, topa hakimiyetiyle adeta bir 'yılan gibi' kalabalıklar arasından sıyrılıp, hiç beklenmedik anda müthiş şutlar çıkardı. Seri, çabuk ve aynı zamanda çok dengeli bir forvet olan Demba Ba'yı savunmacı arkadaşları durdurmakta zorlandılar. Daha doğrusu durduramadılar!

YÖNETİCİLER KEYİFLENDİ 

Takıma çok çabuk adapte olan Senegalli oyuncunun ayağının tozuyla sergilediği performans Teknik direktör Bilic ile birlikte antrenmanı izleyen Futbolun patronu Ahmet Nur Çebi ve A Takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar ile yabancı transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nı fazlasıyla mutlu etti.