Beşiktaş'a sürpriz sağ bek

Türkiye’de çok sayıda takım çalıştıran Gigi Multescu Beşiktaş’a Rumen sağ bek Alexandru Matel’i önerdiğini açıkladı.

Beşiktaş'a sürpriz sağ bek
Beşiktaş'a sürpriz sağ bek
GİRİŞ 18.07.2014 10:52 GÜNCELLEME 18.07.2014 10:52

Son olarak Chelsea’den Demba Ba’yı kadrosuna katan Beşiktaş ile Rumen basınında önemli bir haber yer aldı.

"Beşiktaş'a önerdim"

Rumen Fanatik gazetesine konuşan Gigi Multescu, Alexandru Matel’i kış transfer döneminde Beşiktaş’a önerdiğini söylerken, “Çok iyi bir futbolcu. Onu Astra’yı çalıştırdığım dönemden çok iyi tanıyorum. Beşiktaş’ta çok başarılı olacaktır. Türklerle on yılın üzerinde bir zamandır temas halindeyim. Başarılı olmayacak bir futbolcuyu onlara önermem” dedi.

"Beşiktaş'a gidersem..."

Konu hakkında konuşan Alexandru Mutel, Multescu’nun aylar öncesinde kendisini Beşiktaş’a önerdiğini doğrularken, “Ama şu ana kadar kimse benimle temasa geçmedi. Eğer Beşiktaş’a gidersem bu benim için süper olur. Şu anda antrenmanlarıma devam ediyorum. Fit kalmak çok önemli. Neler olacağını göreceğiz. Şu anda durumum hala belirsiz” diye konuştu.

Astra Ploesti ile sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan Mutel için kulübü 3 milyon euroluk bir bonservis talep ediyor. 24 yaşındaki sağ bek geçen sezon 42 maça çıkmış ve 2 gol kaydetmişti.

O bölgede 3 isim denediler!

Beşiktaş geçen sezon sağ bekte çok sayıda isim denemişti.Sezona Serdar Kurtuluş ile başlayan Slaven Bilic daha sonra sezon içinde Atiba Hutchinson, Necip Uysal gibi orta sahaları o mevkide oynatmıştı.  

KAYNAK: AJANSSPOR