Beşiktaş'ın yeni forması çok şaşırtacak!

Beşiktaş Almanya kampını tamamlayıp İngiltere kampına gitmeye hazırlanırken stat inşaatı da tüm hızıyla sürüyor.

Beşiktaş'ın yeni forması çok şaşırtacak!
Beşiktaş'ın yeni forması çok şaşırtacak!
GİRİŞ 12.07.2014 09:38 GÜNCELLEME 12.07.2014 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ligin ikinci yarısına yetiştirilmesi planlanan Vodafone Arena’da Beşiktaş’ın giyeceği formalar da belirlenmeye başladı.

Siyah beyazlı takımın ürün sponsoru Adidas, Beşiktaş için 3 kişilik özel bir ekip kurdu ve forma dizaynları sonucunda ortaya ilginç sonuçlar çıktı. 

Geride kalan sezonlarda çoğunlukla çubuklu, beyaz ve siyah formaları tercih eden Beşiktaş geçtiğimiz sezon kırmızı forma ile de oynamıştı. Ancak yeni stada yeniliklerle girmek isteyen Beşiktaş bu sezon turuncu bir forma giyecek.

Adidas’ın özel ekibi Beşiktaş için siyah ve önü kırmızı-siyah çizgili beyaz formanın yanı sıra turuncu bir forma da tasarladı. Yeni formaların tanıtımı 15 Temmuz’da yapılacak.

ARENA LONDRA’DA TANITILACAK

Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği yeni stadı Vodafone Arena’nın tanıtımı ise 22 Temmuz’da İngiltere’nin başkenti Londra’daki Vodafone Genel Merkezi’nde yapılacak.

Futbol dünyasının önemli isimlerinin katılacağı tanıtıma Türkiye’den de kalabalık bir medya ordusunun gitmesi bekleniyor.

Tanıtımın ardından Beşiktaş Çarşısı’ndaki bilbordlara stadın reklamları asılacak, gazetelere de tam sayfa ilanlar verilecek.

YORUMLAR 1
  • Türk Turan birligi 9 yıl önce Şikayet Et
    nedir bizdeki bu alman ingiliz aski ya. biktim artik hep ayni nicin kamp yapmaya azerbaycan kazakistan özbekistan´a fillan gitmiyor türk takimlari alman bana vize uygulayan ülkelere gitmem ben o kadar-..
    Cevapla