İlk kez konuştu: Koşa koşa gelirim

Son dönemde adı skandallarla anılan Gökhan Töre’den Beşiktaş’a mesaj var.

İlk kez konuştu: Koşa koşa gelirim
İlk kez konuştu: Koşa koşa gelirim
GİRİŞ 14.06.2014 05:15 GÜNCELLEME 14.06.2014 05:15

Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı ve kiralık sözleşmesi 1 Haziran’da sona eren Gökhan Töre, siyah-beyazlı yönetime mesaj yolladı.

İnişli-çıkışlı kariyerinde Beşiktaş’ta kendisini bulan milli futbolcu, gönlünün Kartal’dan yana olduğunu söylerken bonservis sorununun çözülmesi durumunda imza atmaya hazır olduğunun altını çizdi.

''BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM''

Siyah-beyazlı kulüp çatısı altında kimseyle bir sorun yaşamadığını belirten yetenekli yıldız, “Beşiktaş’ı çok seviyorum. Ne takım arkadaşlarımla ne de teknik heyetten bir kimseyle sorun yaşadım. Kulübümle de maddi ya da manevi bir problemim asla olmadı. Ben Beşiktaş’ta oynamaktan keyif alıyorum. Şu an tek sorunum bonservisim. Eğer bu problem halledilirse çok sevdiğim Beşiktaş’a koşa koşa gelirim ve imzamı atarım” ifadelerini kullandı.

4 MİLYONA ÇIKTILAR

Başkan Orman’ın Kazan’la yaptığı son pazarlıkta 3.5-4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenilirken, Rus temsilcisinin 7.5 milyon Euro’da direttiği öğrenildi. Kazanlı yetkililerin siyah-beyazlıların fiyat arttırmasını beklediği ve önümüzdeki günlerde tarafların bir kez daha pazarlık masasına oturacağı gelen haberler arasında.

Hatırlanacağı gibi Gökhan, Milli Takım kampında takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın ağzına silah dayayıp tehdit etmiş, 2 ay önce de F.Bahçe maçının ardından gittiği gece kulübünde tartıştığı bir kişi tarafından silahla yaralanmıştı. 

Bu skandalların ardından başkan Orman da 22 yaşındaki oyuncunun bonservis işini 2. plana atsa da, Biliç’in isteği üzerine Kazan’la görüşmelere yeniden başlamıştı.