Pascal Nouma'dan Türk bayraklı tepki

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma Twitter'da Türk bayraklı bir fotoğrafını paylaştı.

Pascal Nouma'dan Türk bayraklı tepki
Pascal Nouma'dan Türk bayraklı tepki
GİRİŞ 10.06.2014 08:41 GÜNCELLEME 10.06.2014 11:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da meydana gelen olaylarda bir göstericinin 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk Bayrağı'nı indirmesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan HDP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel'e kadar pek çok siyasinin tepkisini çekti.

Bir tepki de eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma'dan geldi.

Nouma, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bu ülkede yaşıyorsan, bu ülkenin değerlerine saygı" ifadesini kullandı ve Türk Bayraklı bir resmini paylaştı. Nouma'nın bu tweet'i büyük ilgi gördü. 

YORUMLAR 5
  • AHMET BAŞTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN. Bu adam bir başka
    Cevapla
  • Musa Milli 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın onurunun olması bir başka bir şey gerçekten.. Helal sana Pascal.
    Cevapla
  • kenan korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynı Topraklarda Yaşadığımız Bizim Kürtler. Bin yıldır aynı topraklarda birlikte yaşadığımız bizim Kürtler Paskalın bu hareketi sizi hiç düşündürmüyor mu? Özgürlük bağımsızlık çok önemli birşey. Bugün Irak ın Suriye nin hali ortada. Eğer Türkiye Cumhuriyeti olmasa idi ülkemizin güneydoğusu Suriye gibi kan gölüne dönecekti. Hergün binlerce Kürt kardeşimiz ölecekti. Bu devlet üzerine düşen bazı fedakarlıkları yapıyor. Bir olalım bütün olalım. Dış güçlerin oyununa geliyorsunuz farkında değil misiniz. Bence rahatlık batıyor. İnşallah sonuçta pişman olmazsınız. Hepimiz en başta müslümanız bu yetmiyor mu. Çanakkelede birlikte savaşmadık mı daha ne diyeyim
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayyıldızlı topraklar sana helal olsun . Bu ülke senı yabancı görmedı sende bu ülkeye yabancı gıbı bakmadın ..Nazlı Ayyıldızın altında pascalda 1 mehmeddır artık ..
    Cevapla
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Sana. Pascal kardeşimizin de dediği gibi. İnsanlar hangi ülkede yaşıyorsa o ülkenin değerlerine saygı göstermeyi bilmek zorunda. Eğer bu ülkenin değerlerine saygın yok ise defol git bir başka ülkede yaşa...
    Cevapla