Orman'dan Demba Ba esprisi!

Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri açıldı. Tesisin açılışını yapan kulüp başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Orman'dan Demba Ba esprisi!
Orman'dan Demba Ba esprisi!
GİRİŞ 23.05.2014 19:31 GÜNCELLEME 23.05.2014 19:36

Beşiktaş'ın Fulya'da inşaa ettiği Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri'nin açılışı Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu, Kongre Üyeleri ve sporcuların katılımı ile gerçekleştirildi. Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tesisleri gezerek soyunma odaları, derslikler ve yatakhanelerde bazı incelemeler yaptı.

Başkan Orman açılış konuşmasında Hakkı Yeten'in ismini taşıyan bir tesisin açılışını yapmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

ORMAN'DAN ESPİRİLİ YANIT

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, gelecek sezonki transfer politikaları hakkında da bilgi verdi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu ve İstanbul'da olduğu iddia edilen Chelseali Demba Ba ilgili sorulara ise Fikret Orman, espirili bir şekilde karşılık verdi.

Orman, "Babam rahmetli oldu. Onun mezarına gidemedim. Mezarına gideceğim inşallah. Menajeri falan İstanbul'da deniyor ama benim bilgim dahilinde değil" dedi.