Beşiktaş'a müjde! Gözden çıkarıldı!

Kartal'ın transfer listesindeki Van Der Vaart, gelecek sezonda da kulübünde kalmak istediğini açıkladı. Yıllık 3 milyon Euro kazanan futbolcunun ağır maliyetinden kurtulmak isteyen Hamburg'un ise oyuncuyu göndermek istediği öğrenildi.

Beşiktaş'a müjde! Gözden çıkarıldı!
Beşiktaş'a müjde! Gözden çıkarıldı!
GİRİŞ 23.05.2014 09:25 GÜNCELLEME 23.05.2014 09:25

Siyah-Beyazlılar'ın uzun zamandır ilgilendiği Hamburg'un Hollandalı yıldızı Van Der Vaart, transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve bu anlaşmaya sadık kalmak istediğini kaydeden 31 yaşındaki kanat oyuncusu, "Son aylarda kötü bir futbol ortaya koydum. Ama gelecek sezonda da Hamburg'ta kalıp oyunumu iyi bir düzeye yükseltmek istiyorum" dedi. Öte yandan Siyah-Beyazlılar'ın kendisiyle ilgilenmesi hakkında da konuşan Vaart, "Beşiktaş'tan kimseyle görüşmedim. Onlar benim Hollanda'daki menajerimle iletişim kurmuşlar. Teklifte bulunup bulunmadıklarını bilmiyorum" dedi.

Bedavaya gidebilir

Bundesliga ekibi Hamburg'la bir yıllık anlaşması daha bulunan Hollandalı yıldızın aldığı yıllık 3 milyon Euro'luk (9 milyon TL) kulüp için büyük sıkıntı oluşturuyor. Ekonomik sorunlar yaşayan Hamburg yönetiminin, Van Der Vaart'ı bonservisi elinde olarak gönderebileceği iddia edildi.