Bilic en az 3 transfer istiyor!

Yönetici Ahmet Kavalcı, Bilic'in kendilerinden, stoper, forvet ve on numara bölgesine takviye istediğini açıkladı. Kavalcı, “Bu isimlerin dışında 2-3 yerli futbolcu alacağız” dedi.

Bilic en az 3 transfer istiyor!
Bilic en az 3 transfer istiyor!
GİRİŞ 23.05.2014 08:35 GÜNCELLEME 23.05.2014 08:35

Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Siyah-Beyazlılar'ın transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Slaven Bilic'in gelecek sezon için yönetimden; stoper, forvet ve on numara bölgelerine takviye yapılmasını istediğini söyleyen Kavalcı, bunun dışında 2 yada 3 yerli isim alacaklarını söyledi. Rusya ekibi Rubin Kazan'dan 7.5 milyon Euro'luk (22 milyon TL) opsiyon bedeliyle kiralanan Gökhan Töre'nin takımdaki durumuna da açıklık kazandıran Kavalcı, "Başkan Rusya'ya giderek oyuncunun kulübüyle görüşme yapacak. Gökhan'ın opsiyonu bizde. Kulübü ile problemi Başkan Fikret Orman çözecek" dedi.

'Robinho iddiası doğru değil'

Son günlerde Beşiktaş'ın Milan'ın Brezilyalı golcüsü Robinho'yla ilgilendiği iddiaları hakkında da konuşan Kavalcı, "Bu oyuncunun adı transfer planlamamızda yok. Biz her türlü başarıyı tatmış oyuncuları almayı düşünmüyoruz. Santrafor bölgesi için elimizde birçok isim mevcut. Görüşmeler sürüyor. En uygun olan ile anlaşacağız" açıklamasını yaptı.