Gizli operasyon! Beşiktaş devreye girdi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Porto'nun kapısını çaldı.

Gizli operasyon! Beşiktaş devreye girdi!
Gizli operasyon! Beşiktaş devreye girdi!
GİRİŞ 19.05.2014 15:00 GÜNCELLEME 19.05.2014 15:00

Escude'nin ardından Tomas Sivok ile de yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş'ın gizliden gizliye yürüttüğü transfer operasyonu belli oldu.

BEŞİKTAŞ, DURUMUNU SORDU

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş, Van der Vaart ve Bafetimbi Gomis'i gösterip büyük sürprizi Rolando ile yapmaya hazırlanıyor. Bonservisi Porto'da bulunan ve Inter'de kiralık olarak forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Rolando için Porto'nun kapısını çalan Beşiktaş, tecrübeli oyuncu için 3 milyon avroluk bonservis bedelini gözden çıkarttı.

7 MİLYON AVRO SATIN ALMA OPSİYONU

Rolando ile şu ana kadar herhangi bir görüşme gerçekleştirmeyen siyah-beyazlı yönetim, Porto ile yaptığı ilk görüşmede Inter'in 7 milyon avroluk satın alma opsiyonu olduğunu ve bu opsiyonun kullanılmaması durumunda transfer için masaya oturacaklarını iletti.

ROLANDO, İTALYA'DA KALMAK İSTİYOR

Rolando'nun 7 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan Inter, Porto'nun 3 milyon avro seviyesine inmesi durumunda transfer sürecini netleştirecek. Inter'in Rolando'yu kadroda tutmak istemesinin yanı sıra Beşiktaş'ın bu transferdeki en büyük engellerinden biri de Portekizli oyuncunun kariyerine İtalya'da devam etmek istemesi. Napoli'de istediğini bulamayan ancak Inter'de istikrarlı bir performans sergileyerek sezon başından bu yana 28 maça ilk 11'de çıkan 28 yaşındaki Rolando, Portekiz'in 2014 Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyor.

KAYNAK: SPORX