Van der Vaart Süper Lig yolunda!

Yeni sezonun kadrosu için düğmeye basan Beşiktaş, bu konuda yoğun mesai harcıyor.

Van der Vaart Süper Lig yolunda!
Van der Vaart Süper Lig yolunda!
GİRİŞ 18.05.2014 11:10 GÜNCELLEME 18.05.2014 11:10

Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Sezon bitmeden transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, 2014-15'e yetiştirilmeye çalışılan Vodafone Arena ile birlikte yıldız isimleri de kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu kapsamda uzun süredir Atletico Madridli Diego ile ilgilenen ancak bu oyuncunun abartılı istekleri nedeniyle transferden vazgeçen Kartal, Hollandalı Rafael van der Vaart'ta mutlu sona yaklaştı.

Almanya'da kümede kalma mücadelesi veren Hamburg'ta forma giyen ve takımının kaderi bugün Greuther Fürth ile oynanacak maçta belli olacak Vaart, bir yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor.

30 yaşındaki futbolcunun haftalar öncesinde, Fenerbahçe'de oynayan vatandaşı Kuyt'tan da Beşiktaş ve Türkiye Ligi'yle ilgili bilgi aldığı ortaya çıkarken, Kartal yalnızca bu transferle yetinmek istemiyor. Başkan çalışıyor!

Beşiktaş, Lyon'da forma giyen Bafetimbi Gomis'le de temaslarını sürdürüyor. Fransız ekibiyle sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki golcü oyuncuya 2.5 milyon Euro ve maç başı 25 bin Euro öneren Siyah-Beyazlılar'da görüşmeleri bizzat başkan Fikret Orman gerçekleştiriyor.

Bu arada Fransız ekibiyle bu sezon 48 resmi maça çıkan Gomis, 22 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 de asist yaptı.

KAYNAK: FANATİK