Kara Kartal kritik virajda

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak isteyen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Elazığspor ile bu akşam deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Kara Kartal kritik virajda
Kara Kartal kritik virajda
GİRİŞ 11.05.2014 00:24 GÜNCELLEME 11.05.2014 00:24

Ligde bitime 2 hafta kala 58 puanla 3. sırada bulunan siyah-beyazlılar, 59 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak için çekişiyor.

Beşiktaş deplasmanda Elazığspor'u yenerse, Galatasaray, Trabzon deplasmanında yenilse bile ligi ikinci sırada bitirip, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak takım son haftada belli olacak.

Galatasaray, Trabzonspor'u yener, Beşiktaş ise Elazığ deplasmanında puan kaybederse sarı-kırmızılı takım ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek.

Elazığ Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Elazığspor-Beşiktaş maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

MUHTEMEL 11 

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Franco, Jones, Motta, Veli, Atiba, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay ve Almeida

ELAZIĞ İÇİN DE HAYATİ MAÇ 

Ligde 34 puanla 16. sırada bulunan Elazığspor için de yarınki maç hayati önem taşıyor.

Ligde kalma mücadelesi veren Gaziantepspor 36 puanla 15. sırada, Kayseri Erciyesspor ise aynı puan ve averajla 14. sırada yer alıyor. Gaziantepspor bu akşam sahasında Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor da evinde Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Elazığspor yenilirse Gaziantepspor ve Kayseri Erciyesspor'un berabere kalmaları durumunda bile lige veda edecek. Elazığspor kazanırsa ligde küme düşecek son takım 34. haftada belli olacak.

SAKAT FUTBOLCULAR 

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Fernandes, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal ve Escude bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA 

Siyah-beyazlılarda Elazığspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mustafa Pektemek, Olcay Şahan, Franco ve Dany, bu akşam sarı kart görmeleri halinde 34. ve son haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.