Beşiktaş'tan Ronaldinho'ya şok cevap!

Ligin devre arasında Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen, sponsor bulunmasına rağmen siyah - beyazlı kulüple son anda anlaşmaktan vazgeçen Ronaldinho'nun, Türkiye'ye gelmediği için büyük pişmanlık yaşadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Ronaldinho'ya şok cevap!
Beşiktaş'tan Ronaldinho'ya şok cevap!
GİRİŞ 09.05.2014 03:47 GÜNCELLEME 09.05.2014 08:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kartal'ın Diego ile ilgilendiğini duyan yıldız oyuncunun ağabeyi Assis&Ligin devre arasında Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen, sponsor bulunmasına rağmen siyah - beyazlı kulüple son anda anlaşmaktan vazgeçen Ronaldinho'nun, Türkiye'ye gelmediği için büyük pişmanlık yaşadığı ortaya çıktı. Kartal'ın Diego ile ilgilendiğini duyan yıldız oyuncunun ağabeyi Assis'in, yönetime bir kez daha haber gönderdiği ancak geri çevrildiği öğrenildi. Brezilya Milli Takımı'na alınmadığı için şoka uğrayan Ronaldinho'ya kapıyı kapatan siyah-beyazlı yöneticiler, çok ağır bir yanıt verdiler. Assis'in bir Türk menajerle yolladığı teklifi dikkate almayan Beşiktaş Yönetimi'nden bazı isimlerin, "Siz bu kulübün marka değeriyle oynadınız. Bu kulübün ikinci başkanını zor durumda bıraktınız. Taraftarın Beşiktaş sevgisiyle oynadınız. Hiçbir yıldız, hiçbir oyuncu Beşiktaş'tan büyük olamaz. Parada indirim olsa dahi bu kulübün kapısından giremezsiniz" ifadelerini kullandığı belirlendi. 'Asla olmaz' Ronaldinho'nun Beşiktaş'ı kullanarak Brezilya'daki fiyatını arttırdığını Assis'e ileten yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde ise "Diego karakter olarak bize çok daha uygun bir oyuncu. Ronaldinho'yu asla tercih etmeyiz. Kendisi bize 'Scolari beni Dünya Kupası'na götürecek, o nedenle Brezilya'da oynamak zorundayım' dedi ama kadroya da alınmadı. Scolari hem onu hem de bizi kandırdı. Şimdi otursun "ben ne yaptım" diye şapkasını önüne koysun" görüşünü yansıttıkları kaydedildi. rsquo;in, yönetime bir kez daha haber gönderdiği ancak geri çevrildiği öğrenildi. Brezilya Milli Takımı'na alınmadığı için şoka uğrayan Ronaldinho'ya kapıyı kapatan siyah-beyazlı yöneticiler, çok ağır bir yanıt verdiler.

Assis'in bir Türk menajerle yolladığı teklifi dikkate almayan Beşiktaş Yönetimi'nden bazı isimlerin, "Siz bu kulübün marka değeriyle oynadınız. Bu kulübün ikinci başkanını zor durumda bıraktınız. Taraftarın Beşiktaş sevgisiyle oynadınız. Hiçbir yıldız, hiçbir oyuncu Beşiktaş'tan büyük olamaz. Parada indirim olsa dahi bu kulübün kapısından giremezsiniz" ifadelerini kullandığı belirlendi.

'Asla olmaz'

Ronaldinho'nun Beşiktaş'ı kullanarak Brezilya'daki fiyatını arttırdığını Assis'e ileten yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde ise "Diego karakter olarak bize çok daha uygun bir oyuncu. Ronaldinho'yu asla tercih etmeyiz. Kendisi bize 'Scolari beni Dünya Kupası'na götürecek, o nedenle Brezilya'da oynamak zorundayım' dedi ama kadroya da alınmadı. Scolari hem onu hem de bizi kandırdı. Şimdi otursun "ben ne yaptım" diye şapkasını önüne koysun" görüşünü yansıttıkları                      kaydedildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldinho için . çokta tın tın.zavallı bjk size tüpçü ayarlar sizede ayar yapar
    Cevapla