Anlaşma sağlandı! Süper Lig'e geliyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Slaven Bilic'in çok istediği Fransız yıldızla İngiltere'de söz kesti.

Anlaşma sağlandı! Süper Lig'e geliyor!
Anlaşma sağlandı! Süper Lig'e geliyor!
GİRİŞ 08.05.2014 11:44 GÜNCELLEME 08.05.2014 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Ramon Motta'yı yetersiz bulan Slaven Bilic, Fikret Orman'la yaptığı görüşmede sol beke transfer istedi. İsmail Köybaşı'nın tek başına yetersiz kalacağını belirten Hırvat teknik adam Manchester United'la sözleşmesi sona eren Patrice Evra'yı gündeme getirdi.

FİKRET ORMAN'DAN TERS KÖŞE

Taraftarı Vodafone Arena'ya çekmek için yıldız transferlere sıcak bakan Fikret Orman, Fransız oyuncunun menajeriyle İngiltere'de masaya oturdu. İki hafta önce Samuel Eto'o'nun tranferi için Londra'ya gittiği düşünülen Fikret Orman, ters köşe yaparak dünyaca ünlü sol beke ilk teklifi sundu.

MANU OLMAZSA KARTAL OLACAK!

Yıldız futbolcuya 3 yıllık sözleşme öneren Fikret Orman, ilk sezon için 2,5 ikinci ve üçüncü sezon için 2 milyon Euro garanti para sözü verdi. Beşiktaş'ın teklifini kabul eden Patrice Evra Manchester United'dan yeni sözleşme teklifi bekliyor. 31 yaşındaki futbolcu, Manchester United'la anlaşamaması durumunda Siyah-Beyazlı fomayı giymek için Fikret Orman'a söz verdi.

YORUMLAR 2
  • fantasticwarrior 9 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Beşiktaş!. 36 yaşında yıldız oynatıp medet umanlara göre 31 yaş hiç de kötü değil. Ama muhtemel bir başarısızlıkta muhtemelen pahalı alacağınız Evra'yı (Son kontrat) yollamaya kalkarsanız taşıyamayacağı büyüklükte bir valizle gönderirsiniz.
    Cevapla
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Gene yasli yildizlar gelecek desene hahaha, yaw gidin genc yildizlar alin dunya futbolunda hic mi aramiyorsunuz? Onder ozeni niye getirdiniz? Scout ekibi kurmadiniz mi? Scout ekiplerde evra felan mi yaziyor? Saka mi yapiyorsunuz dalga mi geciyorsunuz rezalet yaw
    Cevapla