İşte Slaven Bilic'in transfer listesi!

Yabancı kontenjanının 5-0+3 olması için bastıran Kartal müthiş bir operasyona hazırlanıyor. Listede sağ bekten forvete kadar genç yıldız adayları bulunuyor.

İşte Slaven Bilic'in transfer listesi!
İşte Slaven Bilic'in transfer listesi!
GİRİŞ 05.05.2014 08:59 GÜNCELLEME 05.05.2014 08:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yabancı sınırlamasının 5+0+3 olarak kalmasını isteyen Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon için özellikle Süper Lig'in gözde oyuncularını yakından takip ediyor. Kadrosunu gönderilecek yabancılara göre kaliteli yabancılarla güçlendirecek olan siyah-beyazlı yönetim, yerliler için de uzun bir liste oluşturdu.

Geriye sayım başladı

Sağ bek için Rizespor'dan Koray Altınay, sol bek için Kayserispor'dan Ömer Bayram, stoper için Sivasspor'dan Ümit Kurt, Akhisar Belediye'den Uğur Demirok ile Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık, ön libero için Eskişehirspor'dan Aytaç Kara, orta saha için Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ile Antalyaspor'dan Murat Duruer, Gökhan Töre'ye alternartif Kayserispor'dan Sefa Yılmaz ile Antalyaspor'dan Emrah Başsan siyahbeyazlıların Süper Lig'den takip ettiği oyuncular arasında yer alıyor.

Burhan Eşer, Bilic'in gözdesi

Her mevkiye takviye yapmayı düşünen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in istediği isimlerden biri de Burhan Eşer. Sivasspor'da bu sezon başarılı bir çıkış yakalayan Burhan'ın menajeri Milan Rapaic ile Bilic'in cuma günü bir görüşme yapacağı belirtiliyor. Burhan Eşer'in Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı, "Kulübümle anlaşın, ben sorun çıkarmam" dediği belirtiliyor.

YORUMLAR 1
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın transfer listesi asıl bu . 1-Çemişgezekspordan 38 yaşındaki gözüpek forvet Selami 2-Babaeskispordan 34 yaşındaki solaçık Şenol 3-Bitlisbelediyespordan 32 yaşındaki ortsahanın maestrosu Binali 4-Bartınspordan çekirge lakaplı 35lik sağ bek Kaya....Burhan Eşer-mustafa pektemekin aynısı..yakışır başiktaşa
    Cevapla