Beşiktaş'tan İlhan Mansız açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan İlhan Mansız açıklaması!
Beşiktaş'tan İlhan Mansız açıklaması!
GİRİŞ 02.05.2014 16:11 GÜNCELLEME 02.05.2014 16:11

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, sezonun bitimiyle birlikte futbol şubesinde yeni bir düzenlemeye gideceklerini söyledi.

Kavalcı, kulüp başkanı Fikret Orman ile Sivas deplasmanında bizzat görüştüğünü ve kendisinden başlamak üzere yeni bir düzenlemeye gidilmesi gerektiğini aktardığını ifade etti.

Bu sözlerinin istifa edeceği anlamına gelmediğini anlatan Kavalcı, "Sayın başkanla yaptığım görüşmede futbol şubesini kapsayan yeni bir yapılanmaya gitmemiz gerektiğini söyledim. Bu yapılanmanın içinde değerlendirmesi gereken unsurlardan biri de benim. Bu konuşmamıza şahit olan bazı basın mensupları, durumdan benim istifa edeceğim şeklinde bir haber çıkardılar. İstifa etmem kesinlikle söz konusu değil, Sayın Fikret Orman'ı yarı yolda bırakmam" dedi.

Geçtiğimiz günlerde kulübe gelerek futbol genel direktörü Önder Özen ile görüşme yapan siyah-beyazlı takımın eski futbolcusu İlhan Mansız'a şu an için kulüpte görev verilmesinin söz konusu olmadığını kaydeden Kavalcı, şöyle konuştu:

"İlhan, Beşiktaş camiasına büyük hizmetlerde bulunmuş, çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi geldi ve Sayın Önder Özen ile bir görüşme yaptı fakat o görüşmede ben hazır bulunmadım. İlhan Mansız'ın şu an için herhangi bir görevle futbol idari heyetinde yer alması gündemde yok. Tabi sezon bitimiyle ne olur ne olmaz, hep birlikte göreceğiz. Şunu söylemekte fayda görüyorum, yalnızca İlhan Mansız değil, diğer eski futbolcularımız da zaman zaman kulübe, tesislere gelip takımı, teknik heyeti ve bizleri ziyaret ediyor. Geçenlerde Tümer Metin de geldi. Yanlışlık yapılmasın, yönetim kurulu olarak henüz kimseye idari menajerlik ya da farklı bir pozisyonla ilgili davet yapmadık."

Sivas deplasmanında alınan mağlubiyetin izlerini yavaş yavaş ortadan kaldırmaya gayret ettiklerini de dile getiren Ahmet Kavalcı, tahmin etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Gerçekten bizi çok çok üzen bir sonuç oldu, hiç beklemiyorduk fakat futbolda dünün olmadığını herkes çok iyi biliyor. Kasımpaşa maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. İkinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız, taraftarlarımız bize inansın" diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: AA