Başkan açıkladı: Eto'o tamam ama...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Başkan açıkladı: Eto'o tamam ama...
Başkan açıkladı: Eto'o tamam ama...
GİRİŞ 24.04.2014 01:23 GÜNCELLEME 24.04.2014 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarları heyecanlandıracak... Gelecek sezonun transfer çalışmalarını yakından izleyip sıkı takip halinde olan Orman, "Uyku düzenim kalmadı. Sabahlara kadar maç izliyorum, beğendiğim oyuncuyu gidip seyrediyorum. Hata yapmamalıyım. Para harcayacağım, vicdanımın rahat olması gerek.

Bizde F.Bahçe'ye bu sezon çok ciddi katkı sağlayan Sow, Emenike veya Kuyt gibi yabancılar yok. Kadromuzdaki yabancıların çoğu bekleneni veremiyor. Gelecek sezon için kadroya katacağımız tüm yabancılar fark yaratacak özelliklere sahip olacaklar. Chelsea'li Samuel Eto'o'nun ismi çok gündemde... O tamam ama benim 1 numaram başka" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 2
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Ne gunlere geldik. Futboldan anlamiyan baskan mac izliyor sabahlara kadar, bitane onder ozen diye adam getirdi futbolcu arasin diye, futboldan anlamiyorlar gide gide etoo denen curumus adamin pesine dusmusler, zaten drogbayi alarak hata yaptik, sneijderi alarak hata yaptik, takim alt ust oldu, kalpten oynamiyorlar taraftari kandirmak icin aldilar bu 2 manyagi, ama olan kime oldu? Galatasaraya oldu, milyonlarda gitti, turkiyede yildiz oyuncular asla basarili olamadi ve olamiyor, kimler geldi kimler gecti hangiler aklimizda kaldi? Turkiyeyi Qatar ulkesi olarak goruyorlar, hatta yere dusup duruyorlar oynamiyorlar sonra hakemi sucluyorlar felan filan. Yaw gecin gidin sirbistan bosna,hirvat,brezilya,arjantin gibi bu tip ulkelerden getirin adamlari futbola ac!! ama siz kim futbol kim
    Cevapla
  • Selim Baş 9 yıl önce Şikayet Et
    Etoo. Çok sağlam kaynaklardan haber aldım, Eto bitmiş...
    Cevapla