Skandal! Reina'dan da kovulmuşlar

Gökhan Töre'nin vurulduğu, diğer Beşiktaşlı oyuncuların ise büyük tehlike atlattığı olaylı gecenin ayrıntıları ortaya çıktıkça skandal büyüyor.

Skandal! Reina'dan da kovulmuşlar
Skandal! Reina'dan da kovulmuşlar
GİRİŞ 23.04.2014 08:54 GÜNCELLEME 23.04.2014 09:43

Gece Kartalları'nın ilk adresinin Esentepe olmadığı ortaya çıktı. 7 yıldızın, Bedroom'dan önce Reina'ya gittiği, kadın meselesi yüzünden bu mekandan kovulduğu öğrenildi. Ancak Beşiktaşlı futbolcular pes etmedi! Sabaha karşı hep birlikte yeni mekana geçildi, alkol düzeyi de artınca eğlence turu silahlı saldırıyla son buldu.

Beşiktaş'ı karıştıran ve gündeme bomba gibi düşen bar kavgasının yankıları sürüyor... Yönetim dün toplanıp olaya adı karışan tüm futbolculara ağır para cezalarına karar verirken, çok öfkeli olan ve vurulan oyuncusu Gökhan Töre'yi hastanede ziyarete dahi gitmeyen Başkan Fikret Orman'ın asıl yaptırımları ise sezon sonuna sakladığı öğrenildi. O geceye dair yönetime de ulaşan ve Siyah-Beyazlılar'ı çıldırtan ayrıntılar ise çok çarpıcı. Fenerbahçe derbisinden hemen sonra takımın ertesi sabah 11.00'de idmanı olduğunu bile bile gece gezmesine çıkan Gökhan Töre, Almeida, Motta, Dany, Kerim Frei ve Veli, önce İstanbul'un popüler mekanı Reina'ya gidiyor, birkaç saat sonra 'sakat' Fernandes de ekibe katılıyor.

Nazikçe çıkarıldılar!

Burada alkol alan futbolcular bayan müşterilerle diyaloğa giriyor ve kısa süre sonra ortam elektrikleniyor. Gerilimin büyümesi üzerine işletmeciler müdahale ediyor ve Beşiktaşlı futbolcuları nazik bir dille bardan dışarı çıkartıyor. Aynı ekip eğlenmekte kararlı ve soluğu ikinci mekanda alıyor. Burası da malum yer, Bedroom. Gece Kartallar'ı yanlarındaki kadın ağırlıklı locaya çiçekler yolluyor, iletişim kurmaya çalışıyor.

Samimi başladı, kurşunla bitti

Buraya kadar da her şey kabul edilebilir şekilde ilerliyor. Ancak kadınların bulunduğu locaya erkek arkadaşlarının gelmesi, ortamı yine geriyor. Fakat bu kez alkolün etkisiyle Beşiktaşlı oyuncular da locadan atılan laflara kayıtsız kalmıyor ve tartışma alevlenince malum son... Yasak olmasına rağmen silahla mekana giren saldırganlar rastgele ateşe başlıyor, şans eseri kimse ölmeden skandal gece hastanede son buluyor.

KAYNAK: FANATİK