Beşiktaş taraftarından 'Aziz Yıldırım' tezahüratı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbinin sonunda Beşiktaş taraftarının tezahüratı herkesi şaşırttı.

Beşiktaş taraftarından 'Aziz Yıldırım' tezahüratı
Beşiktaş taraftarından 'Aziz Yıldırım' tezahüratı
GİRİŞ 21.04.2014 08:21 GÜNCELLEME 21.04.2014 08:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlı tribünler belli bir süre "Aziz Yıldırım" diye bağırarak cezaevine girecek olan Fenerbahçe Başkanı'na destek vererek, jest yaptı. Gerçekleştirilen tezühüratın ardından kısa bir süre Beşiktaş tribünlerinden alkış sesleri yükseldi. Bu davranış, Fenerbahçeli yöneticilerin de yüzünü güldürdü.

YORUMLAR 6
  • cüneyt 9 yıl önce Şikayet Et
    vaybe . birilerini bayağı ağrına gitmiş ya!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ve Beşiktaş 3 temmuzda çok büyük bir iftiraya uğramış iki takım..... .....Dün sdatda olanlar parelel cemaate kapak olsun?.....Bu 100 yıllık iki Büyük kulübü yıkacaklarını sandılar ama Görüldüğü gibi inadına kenetleme var?..
    Cevapla
  • Kaan.arya 9 yıl önce Şikayet Et
    zulme ugrayanların kardeşliği. 3 temmuz kurgusunun paralel mağduru 2 takımın birbirine destek olması kadar doğal bir şey yok. Teşekkürler Beşiktaş. Derbide nasıl ev sahipliği yapılır maç sahada nasıl oynanır, adamlık nasıl olur terbiye nasıl olur bazılarına gösterdiğin için. Asil bir takımsın vesselam.
    Cevapla
  • B.Ali KÖKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    organize işler. tezahüratta bulunan küçük bir grup beşiktaş taraftarını temsil etmez.ayarlanmış bir durum olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş ta haksızlıklardan çok çekmiş bir takım en basit örneği 10 küsür puan farkından 5 kırmızı kartın çıktığı samsun maçıyla şampiyonluğu kaptırdıkları sezon.ha gerçekten bjk taraftarı bunu yapıyorsa o zaman bunlara yapılan herşey revaymış deriz bizde ne diyek gardaş...
    Cevapla
  • ABDULLAH 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlik. şike kardeşliği budur işte..gözüm yaşardı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle