E-Bilet başvurularında patlama

Süper Lig'in bu sezonki son derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasından çok konuşulan konu E-Bilet uygulaması oldu.

E-Bilet başvurularında patlama
E-Bilet başvurularında patlama
GİRİŞ 16.04.2014 14:43 GÜNCELLEME 16.04.2014 14:43

Bugün Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada da bu konuya değinerek E-Bilet uygulamasının ligin bitmesine 5 hafta kala yürürlüğe girmesini eleştirdi. Başkan Orman yine de tüm Beşiktaş taraftarından şampiyonlar ligi için çok önemli bir maç olan Fenerbahçe derbisi için destek istedi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan Passolig kart satışlarında talep arttı. Kulüp binasında yapılan satış ofisinin yoğunluğu dikkat çekerken taraflar bu sezonun son derbisini izlemek için gerekli olan Passolig kartını almak için kulüp binasına başvuru yapmaya devam ediyor. Başvuru yapanların 5 dakikalık işlem sonrası sahibi olduğu Passolig kartı için son güncel başvuru sayısının 48 648 olduğu belirtildi. Bu sayı sadece Beşiktaş taraftarı olup Passolig kartına başvuru yapanların sayısı. 48 648 kişi içinden kaç kişinin karta maç ücreti yükletip derbiye gideceği ise bilinmiyor.