Orman çıldırdı! "Bu adam neden oynamıyor"

Bilic'e, Kerim Frei'nin görev yapmaması için bazı kişilerin baskı yaptığı iddiaları Başkan Fikret Orman'a iletildi.

Orman çıldırdı! "Bu adam neden oynamıyor"
Orman çıldırdı! "Bu adam neden oynamıyor"
GİRİŞ 15.04.2014 08:18 GÜNCELLEME 15.04.2014 08:18

Dedikodular nedeniyle çileden çıkan Orman, olayı araştırma kararı aldı. Ancak soruşturma, derbi nedeniyle bir hafta sonraya bırakıldı.

Beşiktaş Yönetimi, 3 milyon 150 bin euroya büyük umutlarla transfer ettiği Kerim Frei'nin oynamamasının nedenleri hakkında soruşturma başlatacak. Forma giyemediği için bunalıma giren oyuncunun oynatılmaması için Slaven Bilic'e baskı yapıldığı dedikoduları Başkan Fikret Orman ile paylaşıldı, Orman çileden çıktı.

Bu konudaki duyumlarını Fikret Orman ile paylaşan bazı yöneticiler, "Beşiktaş'ta, yapılan transferlere göre mi kadro kuruluyor? Bu takımda başkanın, yöneticilerin, Önder Özen'in, Slaven Bilic'in, Samet Aybaba'nın ve Tayfur Havutçu'nun transfer ettiği futbolcular var. Ama hepsinin ortak özelliği Beşiktaş forması giyiyor olmalarıdır. Sayın başkan, kulağımıza Kerim'in oynatılmaması için birilerin teknik heyete baskı uyguladığını duyuyoruz. Yönetici mi kim bilemiyoruz ama bu işi soruşturmak zorundayız" dedikleri öğrenildi.

Şikayetleri dinleyen Başkan Fikret Orman ise bu sorunu bir haftalığına dondurma kararı aldı. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi nedeniyle kulüpte böylesine bir soruşturmaya izin vermeyen Orman, derbinin ardından, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic ile Kreim Frei hakkında görüşecek, iddiaların gerçek olup olmadığını soracak.